#1103572009-07-22 09:11:49 Válasz a #110249. hsz-ra
Sziasztok
motorcsonak a parton berelheto a hotel Romvi elott Yannistol 10 Euro az ara orankent es egyszeruen vezetheto(meg nekem is sikerult )
Semmilyen engedely vagy vizijartassagi nem kell hozza es max.8 szemelyesek a csonakok.
Udv
Kriszta
#1103922009-07-22 12:12:30 Válasz a #110375. hsz-ra
Nekün hála az égnek nem mondott semmit csak elmagyarázta a fia (gondolom az volt),hogy hogy mükszik a gép és ennyi.
Sajna csak 2 órát voltunk mert a nejem nem bírta a hullámokat
Pedig ki akartam bérelni még 1x,de nem jött el velem az meg elég jól nézett volna ki,hogy egy 8 fős ladikba egymagam vagánykodok
Sziasztok
motorcsonak a parton berelheto a hotel Romvi elott Yannistol 10 Euro az ara orankent es egyszeruen vezetheto(meg nekem is sikerult )
Semmilyen engedely vagy vizijartassagi nem kell hozza es max.8 szemelyesek a csonakok.
Udv
Kriszta
Köszi, ezt az infót elmentem legközelebbre. 10 Euro az nagyon olcsó, mert hát 2005-ben a vizibicikliért is 8 eurot akartak kérni 1 órára, aztán 3 órára megkaptuk 15-ért.
Ez nem is volt nekem kérdéses (bár évekig - a 1997-es idegenvezetőknek köszönhetően tévesen - Daskaliónak tudtuk), de a könyvemben már Koroninak jeleztem, a Romvi is egyértelmű volt, meg az igazi Daskalio is...ami nem volt egyértelmű még az elején, hogy ugyanarról az öbölről beszéltünk-e, de a google-s képek után az is egyértelmű lett.