Lehet rosszul írtam (az EZ).
Tehát, a josza által megadott Thomas nem az, ahová menni fogsz. Az Aeolus által kínált Tomas a Valtos-nál van. A térkép amit feltettem azon az Aeoluszos Tomas helye van bejelölve. De Jox által feltett apartman is ugyan ez csak más néven.
De, úgy gondolom, nincs miért aggódnód. Ahogyan a többiek írták mindegy hol leszel, rossz nem lehet. Lehet kicsit odébb van a központtól, de biztosan megoldjátok majd a távolság leküzdését.
Szerintem kicsit túl aggódod magad!!!
Biztosan nagyon jól fogjátok magatok érezni és szép nyaralásotok lesz!!!!
Sziasztok!
Megnéztem ismét és én tévedtem. A tévedést az okozta, hogy két Thomas apartmanház van Pargán. Feripapának igaza van. Az egyik a város déli részén a Piso Krioneri partszakasz közelében (erről tettem be linket), a másik, amit az Aeolus jegyez a Valtos feletti részen található.
Ennek ellenére Feripapához csatlakozva Juditellának csak azt tudom mondani, hogy ez sincsen rossz helyen. Parga mindenhol gyönyörű. Biztos vagyok benne, hogy jól fogod magadat érezni.
Most újabb linket teszek be, ezúttal az Aeolus szovák honlapjáról, úgy hogy ez már biztos azt a házat mutatja, ahová menni fogsz.
http://www.aeolus.sk/grecko/parga/thomas/dovolenka-3195.html
Elnézést a tévedésért! Jó készülődést!
Üdv: Josza
josza és feripapa Köszönöm ahelyreigazitást,és megvallom, hogy mivel kevés az információm, ezért érdeklődöm olyan sokat. Tavaly igy találtam igen sok információt Kárpátosz szogetéről, ahová szintén az Aeolus irodával mentünk, akkor fedeztem fel a honlapot is!. Szeretem tudni, hogy mégis hová megyek és ez az utazási iroda nagyon kevés információt ad meg. Bocsi, ha sokat kérdezek, de mire utazom biztos hálás leszek nektek a sok intoért..
... Bocsi, ha sokat kérdezek, de mire utazom biztos hálás leszek nektek a sok intoért..
Kedves Juditella!
Egyáltalán senkit nem zavar, ha sokat kérdezel, mert mi szívesen válaszolunk. Lélekben legalább egy kis ideig Görögországban lehetünk. Nyugodtan kérdezz bármit.
cilla Köszi a hozzászólást, a z utazási iroda tájékoztatás szerint a Thomas 7oo m- re van a parttól, de kicsit görbe utat válsztva ez lerövidithető. és egy km a város központ. Nem tudom, hogy ez igaz lehet-e. Ennyit talán meg tudunk tenni. Közel van a Sakis app., ahogy téjékoztattak, és az sincs olyan mesze -igaz nem a tenger parton. Még a medence használatot, amiről szó van, nem tudom milyen távolságra van. Te tudsz erről valamit, ha igen kérlek irj valamit.Köszi. Judit
Szia!
Ha ez az apartman közel van a Sakishoz, akkor ott van a Mango Club, aminek fogyasztás ellenében lehet használni a medencéjét. Nekünk nagyon tetszett a hely, és mi ott ittuk a legfinomabb frappénkat. Sajnos csak utolsó nap tértünk be oda...
Az lenne a kérdésem ,hogy villa Danae ahova mi megyünk az állitólag pont a mango klub mellett van.Szoval irnátok bővebben a mango klubról milyen messze van a parttol stb.....és szerintem a reggelinket is ott fogjuk kapni.
Nekünk tetszett a Mango, a parttól nincs túl messze, talán egy jó 5 perces séta... De max. 10. Mellette pár méterrel van egy bolt, nem a legolcsóbb fajta. Viszont ha a bolttól elindulsz a Mango irányába, és mész tovább az úton, ott is lesz egy bolt bal oldalon, ott sokkal kedvezőbbek az árak.
A Mangó klub a parttól kb 800 m. A Tangó klub van a parton annak az útnak a sarkán, amelyen el lehet jutni a Mangó kubhoz.
Mindkettő jó hely és lehet fogyasztás ellenében fürödni a medencéjében, és mindkettőhöz kapcsolódik egy-egy elég drága árfekvésű mini market.