Sziasztok! Esetleg tudna valaki inormációval szolgálni, a Skala Potamia-ban található Rita apratman stúdióból a kis házzal kapcsolatban. Esetleg lakott már ott valaki? Köszönettel
Az mitől lehet, hogy valakinek látszik a hozzászólása mellett, hogy hová megy nyaralni, én pedig hiába írom be, nem akarja megjeleníteni? Valamit rosszul csináltam?
Érdeklődni szeretnék, hogy éjszaka van komp Thassosra? A repülőnk este 1/2 8-kor érkezik Thessalonikibe, a 10-kor induló kompot biztosan nem érjük el. Köszi előre is!
Éjjel nem megy komp, akkor meg kell valahol várnotok a reggelt. Plusz költség tudom, de lehet, hogy az a legegyszerűbb, ha Thessalonikiben, vagy akár Keramotiban alszotok egy éjszakát valahol.
http://www.uj.thasos.hu/index......-repuelvel
Ezt is olvasd át, az a taxis, aki 90 euroért elvisz az nagyon jó ár...(illetve volt, mert ez 2010-es ár amit ott látsz, meg kellene tudni, hogy még most is létezik-e)
Ha jól olvastam taxival/autóval pontosan másfél óra kell átérni Keramotiba.
#1986162013-02-04 12:48:56 Válasz a #198613. hsz-ra
Szia!
Köszönöm a gyors választ és a nagyon hasznos linkeket!
Június végén megyünk a bérelt autót a repülőtéren vesszük át (sajnos ez is időkiesés) így szerintem 10-ig nem fogunk odaérni Keramotiba. Talán Kavalában kellene probálkozni az átkeléssel. Szerinted oda lehet érni 2 óra alatt?
#1986182013-02-04 13:05:50 Válasz a #198616. hsz-ra
Kavala nem jó, mert ott már késő délután elmegy az utolsó komp (pár éve még így volt, megjártam vele). Nézd meg a nyári menetrendet, mielőtt döntesz, ha majd megjelenik; pl. itt: ITT
(Azért írom a nyári menetrendet, mert ebben a mostaniban csak a tavaszig induló járatok szerepelnek, hátha bővül még később; talán valaki tudja...)
Legutóbb h.apci szerkesztette (2013-02-04 13:13:47), összesen 1 alkalommal