Én azért gondolom, mert nagyvonalakban már megbeszéltük, hogy jövőre lesz az esküvő, és addig ugye még kell egy lánykérés is!
A nyaralás meg annyira adja magát a szitunak!! De nem e körül forog a világ, Parga mindenképpen egy hatalmas élmény lesz!
Igen, a mimis olyan átlagosnak néz ki és ami előny, hogy nincs messze a központól..mert hat Párgan elég nagy távok vannak...
Mi megint az Aeolussal megyünk, bár gondolkodtunk a Walter travel-en is....Tavaly a Zachariasban voltunk é idén is oda megyünk. Olyan 700-800m re van a központól, de nem tűnt hosszúnak az út...Nagyon kedvesek voltak a háziak és tök tisztaság volt a szobákba.....Először mentek Pargaba???
Igen, és baromi nehéz volt dönteni! Először az Aeolusban néztük ki az időpontot, és a Sakis lett volna. Bementünk az irodában előleget fizetni, és végül velük beszélgettünk, és akkor ott módosítottunk a Walterra. Így elég gyorsan el kellett dönteni a szállást. Nem agyaltuk túl, ráböktünk a Mimisre. Csak nem lesz olyan rossz! Viszont az Aeolusról meg hallottunk jót is rosszat is, és sajna a rosszból volt több... A Zachariást mi is néztük, elég szimpi volt az is! Én még Görögországban sem voltam soha, így nagyon sokat várok ettől a nyaralástól. Eddig egyáltalán nem vonzott a tenger, de most megcsapott a szele!!
Lánykérés ötlet: én a Valtos öbölben oldottam meg ejtőernyőzés közben! Nem volt sok esélye, ha nemet mondott volna, akkor lecsatoltam volna! De nem így tett!!!
Gondolj bele azt sem tudta, hogy merre nézzen a félelemtől, meg magától az érzéstől és közben én meg betaláltam egy ilyen kérdéssel! Nem tudtam, hogy min pityereg amikor konkrétan a vízbe érkeztünk: a víz az, a félelem, vagy az az öröm könnyei??? Nagyon jó volt!!!