Mázlitok van, hogy nem a Sakist választottátok!!
Mi tavaly azt választottuk és ahogy megérkeztünk tök kiakadtam...megkerestem az idegenvezetőt akkor Még Martina volt nem a MArtin.Martin csak pár nappal később érkezett...Martina viszont nem tudott németül én meg nem beszélek angolul, de végü is kézzel lábbal kissé fáradtan és ingerülten közöltem vele, hogy mi oda nem megyünk mert írtó gáz....tök büdös volt a szobánk, le volt törve a wc ülőke és tiszta koszos volt az ágynemű és akkor még nem beszélve arról, hogy hegyet kell mászni ha be akarsz menni a városba!!Senkinek nem ajánlom...Na de végül is kaptunk egy Szobát a Zachariasba és hát a sakis után nekünk olyan volt m,int egy luxus szálló...)))
Az igen!! Akkor most még jobban örülök, mint eddig.. A Mimis csak nem lesz ilyen, mert hát nálam is van egy határ!
Az a durva, hogy ezt megtehetik! Elképesztő..
Sajnos azt tehetnek amit akarnak....te kiválasztasz a prospektus alapján egy szállást és tök mást kapsz mint amilyet te a fotón láttál..Én azóta mindenkinek azt tanácsolom, hogy csak úgy válasszanak apartmant, ha biztos forrásból tuják, hogy jó lesz!!!