köszi a dícséreteket...a kagylók gondolom a helyi ottragadt hippi árus bácsi találmánya, csak jól nézett ki. Katonál nem tudom mennyire mély, de hírtelenebbül mélyül..de a 8 éves fiam jól érezte magát benne (õ fürdött, mi kajáltunk.. ). Kréta arcais szinte mind Kritsibe fotózta a párom, oda kell menni, meg hegyi falvakba...a kék öböl meg asszem makritól a kapsa kolostor felé menõ útról volt látható. képek nem tudom lesznek-e még, mert ez nem az én reszortom, ebbe nem szólhatok bele..
Kedves Haspók
Már nagyon várom a Te képeid is
Gabakóétól elájultam.
Kíváncsi vagyok a képeid hangulatára
Macsosz
Ööö.. azért azok messze nem ilyen képek lesznek! Én inkább az átlagos turistafotó kategóriában indulnék... Ráadásul én beválogattam nem olyan jól sikerült képeket is, mert inkább azt helyeztem elõtérbe, hogy minden helyrõl legyen egy-egy kép, ahol jártunk; szóval az elsõdleges inkább az "információátadás" , és nem a nem létezõ fotómûvészetem csillogtatása. De abbahagyom az elõre mentegetõzést, majd meglátjátok (holnap valószínûleg, csak elõbb a beszámolót akarom befejezni - már nem sok van hátra! ), csak azt akartam elkerülni, hogy túlzott csodákra számítsatok!
Haspók
A csodát a képek tárgyában fogom keresni nem az elkészítési
módjában én szintén csak"turista-fotós"vagyok
Biztos ugyanolyan élvezettel fogjuk nézegetni,mint Gabakóék profi fotóit.
Jól értettem:talán már holnap... Macsosz
Sajnos már csak jövõre tudunk menni,de szeretnénk mindenrõl idõben tájékozodni , hogy ne járjunk úgy a szállásal és az idegenvezetéssel ,mint idén Toloban.
ha utazási irodával mentek, akkor szerintem elõször azt kell eldöntened, hogy az északi vagy a déli részre szeretnétek-e menni. Úgy tudom, hogy a déli partra csak az Aeolus szokott utakat szervezni, errõl az irodáról a többiek tudnak majd infót adni, többen voltak már velük. A déli falvak közül homokos partja Makrigialosnak van, illetve Ierapetrából át tudtok hajózni Chrissi szigetére, ahol nagyon szép a környezet és szintén homokos a part.
Ha más irodával mentek, akkor azok jellemzõen az északi parton kínálnak szállásokat, ami a déli partnál sokkal kiépítettebb, itt sok a hotel, nagy a turistaforgalom. Úgy tudom, hogy ezek a strandok mind homokosak, bár mi egyiket sem próbáltuk, csak útközben láttunk néhányat.
... azért azok messze nem ilyen képek lesznek! Én inkább az átlagos turistafotó kategóriában indulnék...
haspók...nem kell mentegetõznöd. mi inkább az ilyen jellegû kevesebb, de talán kicsit szebb képeket kedveljük. A Te általad említett "túristafotók"-nak is megvan a maga hangulata, életszerûsége. én azokat is élvezem, szóval értékben ugyan az.
én pl beszámolókban vagyok nagyon gyenge.. épp ezért írtam csak 1 oldalt véres verítékkel.
Jelentem, a beszámoló kész. Hogy mikor lesz olvasható, azt nem tudom, de megpróbáltam feltölteni, hát remélem, hogy sikerült. A formátumellenõrzés mondjuk nem mûködött, a küldés gomb után meg egy kis gondolkodás után visszakaptam a kezdõdoldalt - de reméljük, hogy ez a normális mûködés.