Sziasztok:-)
Szerintetek 10ezer ft/nap elég két főnek költőpénzre?
2006ban voltam utoljára Sartin és nem tudom milyenek az árak...
Meg örülnék ha valaki tudna tippet adni, hogyan lehet a legolcsóbban kijönni szállás+utazazás...
köszi:-)
Szia Lililuca!
A szállás + utazás (busszal) szerintem akkor olcsóbb, ha március végén, április elején lefoglalod. Ilyenkor 10-15% kedvezményt adnak az irodák 40% befizetése esetén.
A napi 10.000.-Ft most cca. 36 Euronak felel meg. Ha nem mentek fakultatívra, nem vásároltok ajándékokat, nem jártok naponta étterembe, hanem modjuk gyrost pitában vagy pizzát esztek és esetleg itthonról is visztek némi kaját, akkor ki lehet jönni ennyi pénzből. Amennyiben fiatalok vagytok az előbbiekben leírtak nyilván nem jelentenek problémát. Discoba is járhattok, hiszen általában a lányoknak nem kell fizetni belépőt. Igaz, hogy fogyasztani ezeken a helyeken nem nagyon ajánlatos, mert elég drágák.
#1216482009-11-20 11:59:18 Válasz a #121607. hsz-ra
Szia. En tavaly 2*szer voltam nyaralni. Masodjara pont Sartiban. Igy eleg szegenyesre sikerult. 155 euronk volt osszesen. Voltunk a NARANCSPARTON kisbusszal. Ennyi volt a fak.progink. Ja es egy nap kisetaltunk a Beachre furdeni. Mi nem vittunk kajat csak 2 csomag tas levest es 2 dl etolajat. Gyrosoztunk pizzaztunk jegkremeztunk. Isteni a tzatziki a kozertben finomak a gyumolcsok.Vettem m napernyot matracot metaxat egy strandtaskat es nehany aprosagot.Bocsi de nincs ekezetem es vesszom.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy mi a szállás neve és elérhetősége ami a Sarti Beachen van a közért mellett? Iroda nem megy oda, csak magánúton lehet, de sajnos nem írtam fel az elérhetőségét.
#1217352009-11-23 14:05:12 Válasz a #121734. hsz-ra
Szia!
Próbáld meg itt megkeresni. Ezen a honlapon fel van tüntetve elég sok szállás, talán rájössz, hogy melyik az amit keresel!
http://sarti-info.hu/szallashelyek.htm