Én is kétszer néztem meg moziban. De harmadszorra már dvd-n lesz...
Mi három hete vettük meg a Négy Tigris piacon kalóz kiadásban 300 Ft-ért. Nem nagy szám, de nagyon jó a hangulata és gyönyörû helyen forgatták.. Meglepett, hogy Meryl Srteepnek mennyire jó hangja van és milyen jól énekel.
Sziasztok!
Megnéztem moziban harmadszor is
A lányom még nem látta,így elkísértem.
Hasnló korszakot élünk,mint a filmbeliek
Az a bizonyos "készüljünk az esküvõre"rész bizony
könnyeket csalt a szemembe
Ahogy a sötétben körülnéztem,nem voltam egyedül
És utána rögtön Meryl S.szólója teljesen kifacsarta a szívem
Pedig NEM VAGYOK ÉRZELGÕS
És bizony megyek a Négy Tigrisre
Üdv mindenkinek,Macsosz
Beszerzek egy csomó könyvet amikrõl itt olvastam. Köszi nektek.
A Corelli kapitány mandolinját olvastam, aztán elmentünk Kefaloniára. (a forgatás helyszínére is) Jó volt.
Már láttam a Mamma Miát is. Jövõre Skopelosra megyünk.
Vonattal simán el lehet jutni. Utazási irodát meg jobb is az ilyenbõl kihagyni. Úgyis csak lenyúlnának.
Görög rádiót pedig egy csomót találni a Shoutcast-on.
Szégyellem, hogy elfelejtettem, hogy anno ki kérdezte tõlem, hogy hol van az a templom, ami a Mamma Mia! c. filmben van, sõt arra sem emlékszem, hogy hol kérdezték, mindenesetre megvan a válasz!
Ha jól sejtem erre gondolt az illetõ, ahol Meryl Streep énekelt az esküvõ elõtt. Íme Skopelos, Agios Ioanis!
Sziasztok!
Végre láttam a Mamma Mia c. filmet.
Nagyon tettszett, és volt egy két rész ahol nekem is könnyek szöktek a szemembe
Szeretnék egyszer Skopelosra eljutni, mert a filmbeli részletek alapján nagyon szép.
Whitefrost
Sziasztok
A Sziget c.könyv vége felé járok és nem akarom abbahagyni
A nyaralás utolsó napján ugyanezt éreztem
Örülök,h.az út előtt kezdtem bele a könyvbe!Egész más szemmel néztem
Spinalongát Kerestem a szereplők házait,kertjeit,kórházat.
Igazán csak a temetőt és kápolnát találtam meg.Nagyon megrázó volt Eleni útján járni
Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet
Üdv,Macsosz
Szia Macsosz!
Lehet látni a képeiden, hogy olvastad már a könyvet.
Férjemnek is megmutattam a Spinalongás képeidet külön és ő is rögtön rávágta, hogy más szemmel készíted a képeket a helyről.
Én 4 nap alatt olvastam el, és nem bírtam letenni a végén. Az utolsó negyedet, munka után este 10-től hajnal kettőig olvastam.
Whitefrost
Én erőszakot veszek magamon,h.ne olvassam ki olyan gyorsan!
Tudom,h.utána szenvedek a hiányától,
Sokat segített a nyaralás az időhúzásban
Kérek mindenkit,ajáljon még hasonló könyvet
A könyv és a helyszin együtt félelmetes hatással volt rám
A párom még nem olvasta-naná,h.nem adtam ki a kezemből!-így nem is értette a rám gyakorolt hatást!De utánam Ő jön...
Macsosz
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok-e véletlenül, hogy úgy mint nálunk magyar, létezik-e görög elektronikus könyvtár, vagy olyan görög oldal, ahol elektronikus formában találhatók görög nyelvű - (elsősorban) regények. Próbálkoztam már keresni, meg folytatom is a keresést, de ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönöm így előre is!