Nem késtél még le az akcióról. Én Aug. 15-ére vettem a jegyet 1 hete és 30 ezer volt, néztem kedden is, esti indulással ugyanennyi.
Az akció még mindig tart, ki is van írva Athén 29 900-tól és októberig kell leutazni.
De jó, hogy ennyi időt kint fogtok tölteni!
Mi lett az autós tervvel? Azért lett kilőve mert félidőben utitárscsere lesz?
Hát én olyat nem láttam hogy ház kiadó, viszont egy többszobás épületben studiok kiadóak, én ilyeneket látok.
Ahol mi leszünk az a Veletas, (http://www.milos-island.gr/rooms-apartments/veletas/) szerintem ebben az épületben 3 studiot bérelni lehet, és ha megkéred őket egymás melletti szobákat adnak.
Ez a megoldás nem jó?
Ha már Krétára mész, én nyugat Krétát ajánlom, meseszép, és a komp Milosból szerintem elvisz Chania-ba (vagy Kissamos a kikötő neve)
Itt is vannak jó áron szállások és tényleg ez a fele sokkal szebb a szigetnek.
Santorinire is érdemes lehet átkompolni, de azt tudom, hogy Milosról Serifosra közlekedik minden nap komp, és az a sziget is szép
Ha tudok segíteni, csak szólj, tudok küldeni szálláskistát mailcímmel weblappal (árral).
Év elején még úgy látszott, hogy senki nem megy Milosra, most pedig látom, hogy egyre többen! Ezen a nyáron a Hellaszosok felfedezik a szigetet? De jó, hozzatok sok-sok gyönyörű képet és infókat, főleg kompügyben majd. Gondolom, Kimolosra átmentek, de a többi környező szigetre járó kompok és mindenféle hajók menetrendjéről is jó lenne majd minél több információ.
Már előre várom a beszámolókat és képeket tőletek!!!
Én is! (Fura lesz idén, hogy akkorra mi már rég visszajöttünk a nyaralásból, és jó sokáig nem is megyünk sehová, úgyhogy pont jó lesz, hogy még augusztus végén és utána is lesz miből csemegézni! )
Ja, és ha helyben találtok jó kis szállásokat, és nem jelent nagy pluszmunkát megszerezni a telefonszámát/e-mailcímét/faxszámát, akkor légyszi, hozzatok ilyen infókat is.
Köszi a gyors segítséget ! Már nézem is a privit. Igaz Milos tényleg nem nagy, de egyrészt rengeteg szép strandja (kajak, sznori) van, másrészt sok a környező kis sziget valamint kirándulásként ott van Kréta és többek között Santorini is...szóval én úgy látom nagyon sok időt el tudnék ott tölteni...
Igen, az autós tervet a váltás miatt kell megváltoztatnom. Múlt hét pénteken még én is rengeteg olcsó jegyet találtam a számomra megfelelő időpontokra, de már ezen a héten szerdán csak 6o-70e körüli árak voltak fent Bp-Athén viszonylatban...csak néhány időpontra találtam kedvezőbb árú jegyet, de csak két hetes kinntartózkodással. Ezért is próbálkoztam a Wizz-el. Más fapados, ha jól láttam nem igazán megy a térségbe.
A három stúdiós verzió sem rossz, de jobban szeretnék inkább egy nagy konyhás, teraszos szállást. Ha nem gond, légyszi küld el priviben a szállás-listát. Köszi.
Köszi a linket, ezek szerint múlt évben kedden és vasárnap ment hajó Heraklionból Santorinin át Milosra. Remélem találok még egy kicsit gyakoribb járatot is.
Mi Augusztus 15-én megyünk, Budapest-Athén Malév géppel, és onnan Olympic Airlines-el a szigetre. Vissza gyorskomppal jövünk.
Írtam a kajakosoknak, az egy napos túra alatt 10-12 km-ert tesznek csak meg, és 60 euro... szóval így ezt nem vállaljuk be, azt hittem az egész szigetet körbekajakozzák
Azért én bízom benne, hogy lehet kajakot bérelni ott 1-2 órára is.
Főszezonban 15 euroért adják a robogót. (Illetve még kaptam 17 euroról is ajánlatot)
Szia Firkamano!
Köszi az emailt! Mi szeptember elején mennénk, tehát utánatok. Bár még nem száz, hogy Milosra megyünk. Ez most fog majd kiderülni. Ha visszajöttök, akkor begyűjtjük nálatok az infókat. Kiváncsi lennék, hogy mennyibe kerül az élet Miloson. Pl. az élelmiszer. Meg tudnád esetleg mondani, hogy melyik apartmanba kaptatok szállást? Nekem eszembe se jutott, hogy előre meg lehet tudakolni a robogók árát. Köszi mindent.
Üdv:Szanna
Csak ajánlani tudom Milost, még így látatlanban is
A VELETAS stúdióban szálltunk meg, itt a mailcím, kérdezd meg, hogy van-e szabad helyük, és mennyi lenne: veletap@panafonet.gr
Itt nézhetsz róla képeket:
https://www.milos-island.gr/rooms-apartments/veletas/
Thunder Moto rent -nél (Thunder@atp.gr) van főszezonban 13 euroért is robogó, de arra ketten nem férünk rá, ezért választjuk a 15 euros suzukit
Ha szeptemberben mennétek biztos olcsóbb lenne ez is