Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 346
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66951 Üzenet linkje2008-06-17 18:34:17 

SZia BRobert! köszi a biztatást,tényleg berezeltem,nem kicsit..... icon_cry.gif ,de én a helyedben akkor sem hagynám annyiban a dolgot,nekik is van felügyeleti szervük,Ti pedig nem egyedül vagytok icon_rolleyes.gif Megyek,csakazért is,de jó,hogy tudjuk,esetleg ilyesmire is fel kell készülni icon_smile.gif icon_exclaim.gif debi81! remélem nekünk nem kell hozzájárulnunk az alkatrész beszerzéshez icon_biggrin.gif ,sajna nem autószerelõ a párom icon_lol.gif ,eddig a Grand Toursról nem hallottam rosszat,meglepett,na majd kiderül icon_razz.gif .Köszi a biztatást mindkettõtöknek icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 347
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66960 Üzenet linkje2008-06-17 19:47:57 

Döbbenten olvassa az egész családom ezeket a buszos sztorikat...fel nem tudom fogni,kinek az agyából pattanhatott ki,hogy a Korfusokat összerakja a Halkidikisekkel!
Egyébként,amikor mi voltunk Korfun /GT/ akkor is volt egy kis gáz a busszal Igumenitsában,ha jól emlékszem át kellett szállni,hogy gördülékenyebb legyen,ott is valami mentesitõ görög busz vitt át a kompon,aztán több órát kellett várni,44 fokban-le van fényképezve a digitális kijelzõ- nem volt kellemes,de sokat jelent,ha emberileg ugy tálalják,hogy a türelmünket és megértésünket kérik....stb.Nekem nincsenek szörnyû élményeim arról a buszútról,pedig biztosan nem volt jó az a pár óra...szóval sok múlik azon,hogy tálalkák a problémát!Persze,azon is,mennyire akar valaki partner lenni...

# 348
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66961 Üzenet linkje2008-06-17 19:51:53 

Nem voltam ugyan ott,és persze kibicnek semmi sem drága,de korrekt dolognak tûnik nekem grandsanyiéktól a 10000 kárpótlás.Nekünk annak idején-2006-az Aeolus ügyvédi irodája levélváltás után 5560 ft körüli összeget talált jogosnak a nyaralásunk elsõ napjáért,meg a reptéren való éjszakázásért!Ahhoz képest!
# 349
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66967 Üzenet linkje2008-06-17 20:17:13 

Hááát ez agyrém icon_exclaim.gif Azt képzelné az ember,hogy felül a buszra-ha már vállalta ezt a hosszú utat- és pikk-pakk 20 óra után kinn van,kipiheni az út fáradalmait,feledteti a látvány,élmény,stb... icon_smile.gif ,ezzel szemben egyik rémség után a másik,hogy mernek mûszakilag nem megfelelõ buszokat elindítani? icon_redface.gif .Mostmár tényleg megbántam icon_rolleyes.gif icon_sad.gif icon_sad.gif hogy autóbusz utra fizettünk be.
# 350
Kovzsolt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66972 Üzenet linkje2008-06-17 20:32:44 

Szia Ági! Stavroson melyik éttermet ajánlod és melyiket nem? Illetve mivel kapcsolatban voltak jó és rossz tapasztalataid?
A buszokkal kapcsolatban: kifelé egy öregecske MAN-nal mentünk, visszafelé egy Neoplan-nal. Azért zongorázni lehetett a különbségen. A soförökkel semmi gond nem volt.

# 351
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66974 Üzenet linkje2008-06-17 20:49:24  Válasz a #66972. hsz-ra Előzmény #66972

Szia!
Sajna nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren. Én is a neten nézelõdtem, sokan ajánlották a Koralit, hát oda mentünk. Nekünk bejött 100 százalékosan, van akinek nem. Barátaink a Fedra Tours melletti étteremben is ettek ( sajna annak nem tudom a nevét) ,nekik az is bejött.
Ági

# 352
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66975 Üzenet linkje2008-06-17 20:54:26 

helena írta:
Hááát ez agyrém icon_exclaim.gif Azt képzelné az ember,hogy felül a buszra-ha már vállalta ezt a hosszú utat- és pikk-pakk 20 óra után kinn van,kipiheni az út fáradalmait,feledteti a látvány,élmény,stb... icon_smile.gif ,ezzel szemben egyik rémség után a másik,hogy mernek mûszakilag nem megfelelõ buszokat elindítani? icon_redface.gif .Mostmár tényleg megbántam icon_rolleyes.gif icon_sad.gif icon_sad.gif hogy autóbusz utra fizettünk be.

Nem dühöngj elõre a medve bõrére icon_smile.gif Ha nem történik ilyen, ahogy nálunk is 6-ból 5 és fél-szer nem történt, akkor nincs semmi baj a buszos utakkal. Legközelebb elõre tájékozódom arról is, hogy velünk egy idõben, egy buszon lesznek e Korfui utasok icon_smile.gif

# 353
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66976 Üzenet linkje2008-06-17 20:54:42 

Szia Zsolt!
A rossz tapasztalatokról: nem igazán tapasztaltam Jorgoszon kívül azt az óriási Görög vendégszeretetet. A Zoi szupermarketben ellentétben a 10 éve tapasztaltakkal nem volt magyar eladó, de sok dolog ki van írva magyarul. A morgonc helyi pénztárosnõ sokszor még a köszönésünket se fogadta.
A benzinkútnál dettó. Ritka volt a mosolygós eladó, talán mert elõszezon volt és még nem gyakorolták be!
Ági

# 354
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66978 Üzenet linkje2008-06-17 21:01:31 

Szerintem ezt a Görögöknek nem kell gyakorolni! icon_exclaim.gif Biztos rossz passzban voltak icon_exclaim.gif !Náluk van ilyen is icon_question.gif ?Na mindegy! icon_biggrin.gif
Én is örültem volna ha megkérdezik milyen filmet rakjanak be az út során,de biztos minden egyes utas mást akart volna icon_confused.gif !Szóval nem csodálkozom,ha nem kérdezik ezt sûrûn! icon_exclaim.gif
Egy biztos engem nem tart vissza semmi Görögországtól!Nem létezik olyan probléma ami miatt meghátrálnék! icon_biggrin.gif

# 355
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66986 Üzenet linkje2008-06-17 21:42:44 

Igazad van Robert,nem kellene dühöngenem elõre,csak mire megbeszélem magammal,hogy nem lesz semmi gond,kapok egy kis biztatást,jön a következõ info icon_sad.gif ,hogy mi is és......gázos történetek,na akkor újra beparázok. icon_smile.gif Aztán lehet végül nem lesz semmi gond icon_razz.gif Csak azért még a szezon elején vagyunk és szerinted nem tul sok a probléma a buszokkal? icon_exclaim.gif
# 356
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67001 Üzenet linkje2008-06-17 23:23:38 

A lavinát én indítottam el és mint minden lavinának, ennek is az az ismérve, hogy nõ-növekszik a lejtõn lefelé, de amikor leér már csak egy nagy adag hó lesz, amibõl a gyereke építenek hóembert icon_smile.gif
Más szóval, hetente több tucat cég, még több autóbusza veszi az irányt Görögország felé, ehhez képest az itt elhangzott esetek merõkanál víz a tóból. Persze ettõl még annak akik átélték, ahogy mi is, nem túl boldog élmény.
Nálunk nem a busszal volt a gond, hanem a soförökkel, a hozzáállással és a szervezéssel. Ha következõ körben nem ezt a 3 balféket rakják össze, akkor biztos nem lesz semmi baj icon_smile.gif
Amúgy meg ha a szezon elején kijönnek a problémák, akkor ezek orvosolhatóak is, hogy az utánnunk következõknek ne kelljen ezt átélni icon_smile.gif
Tehát még egyszer: Ne parázz, hiszen csodaszép helyre mentek és ez a lényeg icon_smile.gif A képeimet elnézegetve csappan bennem a duzzogás és nem hagyom, hogy az a pár óra besarazza a csodaszép mesénk icon_smile.gif

# 357
Kovzsolt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67007 Üzenet linkje2008-06-18 05:35:04 

Kedves Ági!
Mégegyszer köszönöm az infokat, sokat segítettél.
Zsolt

# 358
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67008 Üzenet linkje2008-06-18 06:52:23  Válasz a #66978. hsz-ra Előzmény #66978

Én egy görögöt sem akartam megsérteni, biztos nagyon kedvesek, csak a saját tapasztalataimat írtam le. Bocsi!
Ettõl függetlenül imádom Görögországot!

# 359
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67027 Üzenet linkje2008-06-18 08:53:48 

Szia Robi! Végül is igazad van,mára lecsillapodtam kicsit,remélem nem lesz részünk hasonló "élményben" icon_smile.gif . Amugy köszi a sok-sok infot,és azt az energiát amit abba fektettél,hogy tájékoztasd a topiclakókat icon_smile.gif
# 360
Brumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67037 Üzenet linkje2008-06-18 10:26:50 

Sziasztok!

Mi ma reggel értünk haza Neos Marmarasról, a Grand Tours-sal voltunk, nagyon megvoltunk velük elégedve. Tegnap délután 4-kor indultunk, ma reggel 8 óra elõtt értünk haza (Szolnokra). Odafele is nagyon hamar kiértünk, a sofõrök nagyon profik! Csak bíztatni tudok mindenkit, ne aggódjatok az utazás miatt!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 23 24 25 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu