SZia BRobert! köszi a biztatást,tényleg berezeltem,nem kicsit..... ,de én a helyedben akkor sem hagynám annyiban a dolgot,nekik is van felügyeleti szervük,Ti pedig nem egyedül vagytok Megyek,csakazért is,de jó,hogy tudjuk,esetleg ilyesmire is fel kell készülni debi81! remélem nekünk nem kell hozzájárulnunk az alkatrész beszerzéshez ,sajna nem autószerelõ a párom ,eddig a Grand Toursról nem hallottam rosszat,meglepett,na majd kiderül .Köszi a biztatást mindkettõtöknek
Döbbenten olvassa az egész családom ezeket a buszos sztorikat...fel nem tudom fogni,kinek az agyából pattanhatott ki,hogy a Korfusokat összerakja a Halkidikisekkel!
Egyébként,amikor mi voltunk Korfun /GT/ akkor is volt egy kis gáz a busszal Igumenitsában,ha jól emlékszem át kellett szállni,hogy gördülékenyebb legyen,ott is valami mentesitõ görög busz vitt át a kompon,aztán több órát kellett várni,44 fokban-le van fényképezve a digitális kijelzõ- nem volt kellemes,de sokat jelent,ha emberileg ugy tálalják,hogy a türelmünket és megértésünket kérik....stb.Nekem nincsenek szörnyû élményeim arról a buszútról,pedig biztosan nem volt jó az a pár óra...szóval sok múlik azon,hogy tálalkák a problémát!Persze,azon is,mennyire akar valaki partner lenni...
Nem voltam ugyan ott,és persze kibicnek semmi sem drága,de korrekt dolognak tûnik nekem grandsanyiéktól a 10000 kárpótlás.Nekünk annak idején-2006-az Aeolus ügyvédi irodája levélváltás után 5560 ft körüli összeget talált jogosnak a nyaralásunk elsõ napjáért,meg a reptéren való éjszakázásért!Ahhoz képest!
Hááát ez agyrém Azt képzelné az ember,hogy felül a buszra-ha már vállalta ezt a hosszú utat- és pikk-pakk 20 óra után kinn van,kipiheni az út fáradalmait,feledteti a látvány,élmény,stb... ,ezzel szemben egyik rémség után a másik,hogy mernek mûszakilag nem megfelelõ buszokat elindítani? .Mostmár tényleg megbántam hogy autóbusz utra fizettünk be.
Szia Ági! Stavroson melyik éttermet ajánlod és melyiket nem? Illetve mivel kapcsolatban voltak jó és rossz tapasztalataid?
A buszokkal kapcsolatban: kifelé egy öregecske MAN-nal mentünk, visszafelé egy Neoplan-nal. Azért zongorázni lehetett a különbségen. A soförökkel semmi gond nem volt.
Szia!
Sajna nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren. Én is a neten nézelõdtem, sokan ajánlották a Koralit, hát oda mentünk. Nekünk bejött 100 százalékosan, van akinek nem. Barátaink a Fedra Tours melletti étteremben is ettek ( sajna annak nem tudom a nevét) ,nekik az is bejött.
Ági
Hááát ez agyrém Azt képzelné az ember,hogy felül a buszra-ha már vállalta ezt a hosszú utat- és pikk-pakk 20 óra után kinn van,kipiheni az út fáradalmait,feledteti a látvány,élmény,stb... ,ezzel szemben egyik rémség után a másik,hogy mernek mûszakilag nem megfelelõ buszokat elindítani? .Mostmár tényleg megbántam hogy autóbusz utra fizettünk be.
Nem dühöngj elõre a medve bõrére Ha nem történik ilyen, ahogy nálunk is 6-ból 5 és fél-szer nem történt, akkor nincs semmi baj a buszos utakkal. Legközelebb elõre tájékozódom arról is, hogy velünk egy idõben, egy buszon lesznek e Korfui utasok
Szia Zsolt!
A rossz tapasztalatokról: nem igazán tapasztaltam Jorgoszon kívül azt az óriási Görög vendégszeretetet. A Zoi szupermarketben ellentétben a 10 éve tapasztaltakkal nem volt magyar eladó, de sok dolog ki van írva magyarul. A morgonc helyi pénztárosnõ sokszor még a köszönésünket se fogadta.
A benzinkútnál dettó. Ritka volt a mosolygós eladó, talán mert elõszezon volt és még nem gyakorolták be!
Ági
Szerintem ezt a Görögöknek nem kell gyakorolni! Biztos rossz passzban voltak !Náluk van ilyen is ?Na mindegy!
Én is örültem volna ha megkérdezik milyen filmet rakjanak be az út során,de biztos minden egyes utas mást akart volna !Szóval nem csodálkozom,ha nem kérdezik ezt sûrûn!
Egy biztos engem nem tart vissza semmi Görögországtól!Nem létezik olyan probléma ami miatt meghátrálnék!
Igazad van Robert,nem kellene dühöngenem elõre,csak mire megbeszélem magammal,hogy nem lesz semmi gond,kapok egy kis biztatást,jön a következõ info ,hogy mi is és......gázos történetek,na akkor újra beparázok. Aztán lehet végül nem lesz semmi gond Csak azért még a szezon elején vagyunk és szerinted nem tul sok a probléma a buszokkal?
A lavinát én indítottam el és mint minden lavinának, ennek is az az ismérve, hogy nõ-növekszik a lejtõn lefelé, de amikor leér már csak egy nagy adag hó lesz, amibõl a gyereke építenek hóembert
Más szóval, hetente több tucat cég, még több autóbusza veszi az irányt Görögország felé, ehhez képest az itt elhangzott esetek merõkanál víz a tóból. Persze ettõl még annak akik átélték, ahogy mi is, nem túl boldog élmény.
Nálunk nem a busszal volt a gond, hanem a soförökkel, a hozzáállással és a szervezéssel. Ha következõ körben nem ezt a 3 balféket rakják össze, akkor biztos nem lesz semmi baj
Amúgy meg ha a szezon elején kijönnek a problémák, akkor ezek orvosolhatóak is, hogy az utánnunk következõknek ne kelljen ezt átélni
Tehát még egyszer: Ne parázz, hiszen csodaszép helyre mentek és ez a lényeg A képeimet elnézegetve csappan bennem a duzzogás és nem hagyom, hogy az a pár óra besarazza a csodaszép mesénk
Szia Robi! Végül is igazad van,mára lecsillapodtam kicsit,remélem nem lesz részünk hasonló "élményben" . Amugy köszi a sok-sok infot,és azt az energiát amit abba fektettél,hogy tájékoztasd a topiclakókat
Mi ma reggel értünk haza Neos Marmarasról, a Grand Tours-sal voltunk, nagyon megvoltunk velük elégedve. Tegnap délután 4-kor indultunk, ma reggel 8 óra elõtt értünk haza (Szolnokra). Odafele is nagyon hamar kiértünk, a sofõrök nagyon profik! Csak bíztatni tudok mindenkit, ne aggódjatok az utazás miatt!