Ha megnézitek kvalcsi által megadott linket akkor lehet látni, hogy az sem igaz, hogy az egyik cég Budapesti a másik meg Szolnoki. Ugyanis mind a kettő Szolnoki és gyakorlatilag egymás mellett vannak ami azért elgondolkodtató. Én sajnálnám mert az ő áraikra várok mert náluk van 10/11 éjszakás foglalás is.Tavaly náluk foglaltunk, igaz egyénileg utaztunk. De a szomszédok akik busszal jöttek nem panaszkodtak semmire.
Tényleg az Aeolus-on kívül van még valamelyik irodának 10 napos turnusa?
Ha megnézitek kvalcsi által megadott linket akkor lehet látni, hogy az sem igaz, hogy az egyik cég Budapesti a másik meg Szolnoki. Ugyanis mind a kettő Szolnoki és gyakorlatilag egymás mellett vannak ami azért elgondolkodtató. Én sajnálnám mert az ő áraikra várok mert náluk van 10/11 éjszakás foglalás is.Tavaly náluk foglaltunk, igaz egyénileg utaztunk. De a szomszédok akik busszal jöttek nem panaszkodtak semmire.
Tényleg az Aeolus-on kívül van még valamelyik irodának 10 napos turnusa?
A Walter Travel Touroperator Kft-nek a Parga-i árai már fent vannak, de sajnos már "csak" 9éjszakások a turnusok.
#1250102010-02-01 12:11:52 Válasz a #125001. hsz-ra
Már nem szerettem volna ezzel a dologgal tovább foglalkozni, de mivel személyesen is "gyanúsnak" lettem nyilvánítva, gondoltam,azért írok néhány sort.
Én annyit írtam, hogy a két cég egymástól pénzügyileg független. Vagyis ha az egyiknek lenne is pénzügyi problémája, az nem befolyásolja a másik működését. Attól még a tulajdonosok kapcsolatban lehetnek egymással. Elnézést, ha nem voltam teljesen világos.
Továbbá, ha T. walter travel nevű kedves felhasználónk - aki azóta sem jelentkezett, és privát üzenetemre sem válaszolt - nem kavarja meg a kommentjével a vizet, akkor SOHA SENKINEK nem jutott volna eszében kételkedni egyik Walter Travelben sem.
Ezúton szeretnék elnézést kérni, amiért próbáltam segíteni azoknak, akik a hír hallatán elbizonytalanodtak.
Abba most már bele sem megyek, hogy ritkaszép magyar tulajdonság, hogy a legegyszerűbb jóakarat mögött is egyből mindenféle kétes dolgot képzelünk... mert ez már végképp nem ebbe a fórumba való.
Továbbra is - mint ahogy az elmúlt két évben - érdeklődéssel fogom olvasni a fórumot, de személyeskedésbe ezután sem szeretnék belemenni.
Mindenki döntsön a saját józan belátása szerint.
#1250192010-02-01 13:57:21 Válasz a #124802. hsz-ra
Kedves Fórumozók!
A " Walter Travel " néven regisztrált személy negatív kampányához kapcsolódóan engedjetek meg néhány gondolatot, annál is inkább, mert személyes ismeretségem van mindkét Walter Travel - el, és többször is utaztam már velük. Nekem csak jó véleményem van.
Tehát:
1. Először is, hogy merészel visszaélni a Walter Travel nevével?
2. Az ilyen irományokhoz/tettekhez nem bátorság kell, hanem gyávaság és hülyeség!
3. Ha egy kis hivatalos segítséggel is, de kideríthető, hogy ki a regisztráló. Ebben az esetben a Walter Travel Touroperator Kft., akinek nincs semmi köze a Walter Travel Utazási Iroda E.C -hez, joggal hivatkozhat hitelrontásra, hiszen az utasok, fórumozók nem tesznek majd különbséget a két cégforma között. A Walter Travel név kering majd a tudatban. Ha a hírkeltés kapcsán a Touroperator kellemetlen piaci helyzetbe kerül, a helyükben én jól feljelenteném a hírkeltőt!!!
4. Ha valakinek személyes problémája van a Walter Travel Utazási Iroda E.C-gel, a gondját oldja meg személyesen a cégnél! A fórum nem erre való, ráadásul, ettől a módszertől még nem oldódik meg a problémája. Akkor meg mire jó?
5. Miből gondoljátok, hogy esetleg nem a konkurencia próbálkozik?
6. Mindenkiről, akár magánemberekről is terjesztenek nap mint nap "jóízű" pletykákat "jóakarók". Úgy gondolom, ebben már mindannyiunknak volt része. ) Ha mindig bedőlnénk minden szóbeszédnek, mi lenne ezen a bolygón??? Az okos ember ezzel tisztában van, s ha az érdekei úgy kívánják, maga néz utána az őt érintő dolgoknak, és hoz döntést, legyen az ilyen vagy olyan.
7. Szerintem, eddig jól és lelkiismeretesen végezték a munkájukat, és csak azok tudnak így dolgozni, akik komolyan is gondolják.
Egyébként, ha már arról esett szó, hogy a Walter Travel Utazási Iroda E.C. tulajdonosa elsikkasztotta az utasok pénzét, felhívnám a figyelmét minden bizalmatlankodónak, hogy eddig minden utat elindítottak, és minden utast haza is hoztak!!! És ez nem mondható el mindegyik irodáról!
Akkor hogy is van ez???
...személyes ismeretségem van mindkét Walter Travel - el...
...a Walter Travel Touroperator Kft., akinek nincs semmi köze a Walter Travel Utazási Iroda E.C -hez...
monika0219 írta:
...Én annyit írtam, hogy a két cég egymástól pénzügyileg független. Vagyis ha az egyiknek lenne is pénzügyi problémája, az nem befolyásolja a másik működését. Attól még a tulajdonosok kapcsolatban lehetnek egymással. Elnézést, ha nem voltam teljesen világos...
Ennek már nagyon izzadtságszaga van... De csak rajta "bennfentesek"! Legyen végre világosság!
#1250262010-02-01 14:41:02 Válasz a #125023. hsz-ra
Ha egy cég tulajdonosi köre létreoz egy új párhuzamos céget annak általában az az eredménye, hogy az egyik cég rendelés , pénz és dologieszközállománya hogy-hogynem átkerül a az egyik cégből a másikba. A felszámoló meg közdjön a követelőkkel.
Nem állítom, hogy itt is ez van. Nem is állíthatom, mert egyik céget sem ismerem sem a tulajdonosokat. Én csak azt írtam le, hogy egy adott szituáció után mik következhetnek az elmúlt időszak tapasztalatai alapján.
"... Ha napba nézel és elveszted a látást,
a szemed okold, és ne a nagy sugárzást ..."
Gilgames-eposz ( részlet )
....Nos, pontosan erről van szó!
A fórumokkal, akárcsak a vallással és a politikával az a baj, hogy megosztja az embereket. Óhatatlanul! És ez pontosan így van rendjén!
További jó találgatást!
walter travel írta:
"Az első hozzászólásomban az Egyéni Cégre hívtam fel a figyelmet! Valóban igaz, hogy két Walter Travel létezik. A hozzászólásom kizárólag az Egyéni Cégre érvényes! Tudomásom szerint a Touroperator Kft. megbízható és az Egyéni Cég pénzügyi problémái valóban nem érintik azt!"
Köszönöm!!!
Remélem ezzel a hozzászólással mindenki számára- köztük Neked is h.apci - sikerült végre tisztázni a dolgot.
Ezt próbáltam én is elmondani itt a fórumon!
Tudtommal a fórum célja, hogy ott információkat osszunk meg egymással, amivel segíthetünk. Nem értem, hogy miért lettem "gyanús bennfentes" csak azért, mert első kézből rendelkezem információkkal. A helyett, hogy örültél volna, hogy nem kell tovább nyomozgatni, meg spekulálni.
...Remélem ezzel a hozzászólással mindenki számára- köztük Neked is h.apci - sikerült végre tisztázni a dolgot...
Ki kell ábrándítsalak... Számomra eddig is világos volt, csak nem úgy, ahogy belém (is) szeretnéd beszélni... Olvasd el még egyszer, mit is írtam; ezt most is fenntartom:
h.apci írta:
killerlaca írta:
Egyetértek azokkal akik egy kicsit furcsának találják ezt a dolgot...
Én is, s ez a legkevesebb... Szinte az utca tuloldalán a régivel szemben nyitott ki az új (papírforma szerint új és független) cég. Szinte kizárt, hogy semmi közük egymáshoz... Bármi lehet a háttérben, de legfőképp egy üzleti manőver, aminek a célját és okát (ami lehet tisztességes és tisszességtelen is) jótékony homály fedi. Egy magára valamit is adó cég a változásról azért ennél részletesebb tájékoztatást is adhatna, mert így óhatatlanul sok a kérdőjel. Itt érzelmi alapon, kellő konkrét ismeret hiányában állást foglalni felelőtlenség... Nekem "monika0219" legalább annyira gyanús, mint "walter travel"...
walter travel írta:
"Az első hozzászólásomban az Egyéni Cégre hívtam fel a figyelmet! Valóban igaz, hogy két Walter Travel létezik. A hozzászólásom kizárólag az Egyéni Cégre érvényes! Tudomásom szerint a Touroperator Kft. megbízható és az Egyéni Cég pénzügyi problémái valóban nem érintik azt!"
Köszönöm!!!
Remélem ezzel a hozzászólással mindenki számára- köztük Neked is h.apci - sikerült végre tisztázni a dolgot.
Ezt próbáltam én is elmondani itt a fórumon!
Tudtommal a fórum célja, hogy ott információkat osszunk meg egymással, amivel segíthetünk. Nem értem, hogy miért lettem "gyanús bennfentes" csak azért, mert első kézből rendelkezem információkkal. A helyett, hogy örültél volna, hogy nem kell tovább nyomozgatni, meg spekulálni.
Témát ezennel lezártnak tekintem!
Köszönjük az információt, információkat.
...csak egy apró észrevételt, ha szabad. Az utolsó mondat, talán így pontosabban hangoznék: A témát, részemről, ezennel lezártnak tekintem