SZia! Bejön az oldal és balra az Albumok alatt ráklikkelsz a Nei Pori 2008-ra. Az oldal új ablakban nyilik meg, lehet hogy nem vetted észre. Jártam már én is így.
Ma értünk haza, de még maradtunk volna...
Nagyon jól éreztük magunkat, a tenger szép volt, a kirándulásokat élveztük (Meteórák, Olymposz), még ha kicsit gyors is volt a tempó (hogy minden beleférjen!)
Anett sajnos valóban olyan stílusú, hogy az hagy némi kívánni valót maga után...de errõl ennyit. Apró, lényegtelen dolgokkal mi nem foglalkoztunk.
A Vulcano pizzériát és a 24 (a filmsorozatról elnevezett!) gyros-ost mindenkinek ajánljuk!!!
A Jimakos tours kalózhajózását úgyszintén, nem mellesleg 22 euróért ebéddel (saláta, hal, kenyér, dinnye, bor, üdítõ). Nekünk nagy élmény volt, mivel elõször hajóztunk a tengeren. 150-200 méterre mentünk a parttól fel Kateriniig, végig egyik oldalt a part, másik oldalt a tenger...és mázlinkra tükörsima volt a víz.
Mivel hazafelé egy kicsit "kalandoztunk", Paraliában volt idõnk 1,5 órát sétálgatni, és elhatároztuk, jövõre oda megyünk.
Élménybeszámolót, fotókat majd rakok fel, de most jön a mókuskerék
Azért van a munka és egyetem mellett mire emlékeznünk
Mi a párommal jövõ héten utazunk Nei Poriba. Most megyünk elõször. Tudna valaki írni róla, hogy milyen az idõ ott szeptember közepén? Találtam egy oldalt, ahol lehûlést jeleznek... Remélem a hûvös idõ nem hosszútávú dolog ilyenkor...
Elõre is köszike!
Jövõ héten utazunk Nei Poriba és a Giorgios apartmanházban lesz a szállásunk. Errõl a házról tud valaki valami tapasztalattal szolgálni? Mennyire van ténylegesen a tengerparttól?
Nei Poriban még nem voltunk, eddig Sarti volt nálunk a favorit, de én már kezdem kicsit unni, így most váltunk, ezért érdekelne, melyik éttermekbe érdemes menni, ahol jó a kaja és azért az áruk is barátságos. Valaki bérelt már robogót? Kb. mennyi egy napra?
Hát ez igazán szomorú elõrejelzés, ezekszerint inkább melegruha kell és nem fürdõruha. Mit lehet csinálni esõben, és 20-22 C°-ban.?? Pedig annyira várom már!!!
Hát ez igazán szomorú elõrejelzés, ezekszerint inkább melegruha kell és nem fürdõruha. Mit lehet csinálni esõben, és 20-22 C°-ban.?? Pedig annyira várom már!!!
Szia!
Mielõtt elutaztunk, minden nap néztem az idõjárás jelentést azon az oldalon is...naponta változott.
Ehhez képest a helyszínen sokkal jobb idõ fogadott.
Tavaly szeptember második felén 1 nap volt borús, a többi napos 30-32 fokkal
Jövõ héten utazunk Nei Poriba és a Giorgios apartmanházban lesz a szállásunk. Errõl a házról tud valaki valami tapasztalattal szolgálni? Mennyire van ténylegesen a tengerparttól?
Nei Poriban még nem voltunk, eddig Sarti volt nálunk a favorit, de én már kezdem kicsit unni, így most váltunk, ezért érdekelne, melyik éttermekbe érdemes menni, ahol jó a kaja és azért az áruk is barátságos. Valaki bérelt már robogót? Kb. mennyi egy napra?
A válaszokat köszi elõre is. Üdv!
Ha lesz egy kis idõd, akkor lapozz vissza az idei nyár elejére. Ha onnan olvasol a mai napig, akkor minden kérdésedre több választ is kapsz