sziasztok.sajnos családi probléma miatt vissza kell mondanom a pargai szállásunkat.esetleg ha érdekel valakit.4 főre 350 eu.juni 24-30 g a villa Danaeban.
Szia Meritne! Én ugyan Az aeolussal megyek juniusban Pargára és Thomas villában lesz a szállásunk. Állitólag kettő is van Pargán. Igaz? És mit tudsz az idegenvezetőjükról, Tud magyarul is, vagy csak szlovák, angol nyelven. Ez nagyion fontos kérdés számomra, mert én és barátnőm csak németül tudunk. Köszi a választ és irigylem a Walterral utazókat, de már nem tudok változtatni rajta. Üdv Juditella
Nézegetem itt a fotókat, és egyre jobban örülök annak, hogy pusztán a katalógusok alapján Pargára esett a választásunk. Alig várom már.
De volna még egy fontos kérdés: sajnos elég erős rovarfóbiám van, szóval Pargán pl az apartmanokban milyen sűrűn fordulnak elő bogarak, pókok stb? érdemes valami rovarirtót vinni?
Kedves Gregorius!
Rovarok, csak az itthon "használatosak" vannak. Egy-egy légy beszállhat a szobába. Az ott lévő pókok nem veszélyesek és nem gyakoribbak, mint nálunk, mondjuk a Balatonnál. Viszont szunyog elég gyakran előfordul. Nem agresszívebbek, mint a magyarok, de kellemetlenek tudnak lenni.
Szoktunk vinni rovarirtót, és elektromos szunyog riasztót (cserélhető lapkásat). Elegendő szokott lenni, ha minden nap cseréli az ember a lapkát benne. Helyben is lehet kapni ilyet majdnem minden supermarketben és nem is drága, viszont jobbak, mint az itthon kaphatóak. Lehet hozzájuk külön lapkát is kapni, úgy, hogy ha egyet veszel az örök életű lehet Görögországban.
Jó készülődést : Josza
feripapa! Küldtél nekem egy kis térképet amin van egy kér karika. Ez lenne a Thomas villa, amit az aeolus honlaprol vettél le?Milyen távolságot jelent ez a tengerparttól- SZERINTED,?
Igen a térképen az apartmanotok helye van jelölve. A leírás szerint 8 perc séta a strand, a centrum 700 m (szerintem van annyi). De, mivel mi is most megyünk elöször én is csak a leírtakra és a saccolásra (térkép)tudok hagyatkozni.
Sziasztok!
Mi aug.29-szept.08-ig leszünk Pargán, egyéni utazással, a Walter travelen keresztül. Ha valaki tud infót az autópályáról, nagyon megköszönném!!
Szunyi, nagyon köszi a képeket, végre láthattunk valamit ebből a szépségből
Nem tudja valaki, lehet biciglit bérelni valahol? ugyanis lesz velünk egy kissé mozgássérült srác, aki brinyóval könnyebben tud közlekedni mint gyalog és az jó lenne, ha nem kellene itthonról vinni.
Alakul a pargai programunk. Lefkádáról szeretnék érdeklődni, hogyan jutunk oda, van taxi ami esetleg átvisz, vagy milyen őtleted van? Kocsit bérelni akkor érné meg, ha négyen lennénk! Én pedig szeretném látni Lefkadát mindenképpen. Segíts a tanácsoddal!