Sziasztok!
Mi 2 éve voltunk a Mentában,2 saroknyira van a tengertõl.Paralia elején van,ha a tenger felé mentek akkor balra a cocus disco.Az Ino apartmannal 1 utcában van.
Nem valami nagy szám a Menta!Mi pont olyan szobában voltunk ahol az erkély a szemközti házra nézett,de nem az utca felöl!Mindig lementünk a barátnõmékhez mert az övékérõl szép volt a kilátás!Balra lehetett látni a a tengert!Nem zajos az a rész annyira.Közelben van sok supermarket.Ahol letesz a busz mikor megérkeztek onnan nincs messze az apartman.
Élek ám, csak ezer a munka, mind sürgõs .
Várom már az Utazás kiállítást, mert csak utána tudjuk a szállást rendezni. A kinti iroda, csak utána tudja mondani a tutit, mikor már a Magyar irodák foglalásait tudják. Ha csak rajtunk múlik, akkor júli 8-tól, 18-ig megyünk.
A tavalyi 12 euro/fõ/nap-os árral, az idén is kieggyeznék.
Úr Isten! Már ezer éve nem voltam ezen az oldalon! Én még nemtom hogy hová utazok! De úgy vagyok vele hogy meg kell adni más helynek is az esélyt...szóval ne4m hiszem hogy viwsszatérek Paraliára....ha csak nem valami last minutetel nyár végén! Ha gondoljátok teszek fel majd last minuteket ide...vagy szólok nektek! Mert azért szokott jönni, fõleg meg nyáron! ???????
Hello diszi!
Nagyon szívesen fogadjuk az ajánlatokat.
Tényleg kell adni más helynek is esélyt, de én egyelõre még Paralia fan vagyok, nem kérdés h második évben is oda megyek, ugy h tavaly volt olyan szerencsém, hogy kétszer is voltam kinn. Ha megunom a pezsgést, akkor elmegyek majd egy szigetre
Mi is megadtuk az esélyt 1 szigetnek, de a szívünk visszahúz.
Lehet, hogy mi vagyunk félrekódolva, de egyenlõre még nem találtam meg azt a helyet, ahol ilyen mértékû pezsgés lenne, és megfizethetõ áron..