Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Thassosról hazafelé fél napra meg szeretnénk állni valahol,apa szunnyadna én meg fárasztanám a másfélévesünket Egy kedves ismerösöm Stavrost ajánlotta,ott is a távolabbi platános strandot,hogy van árnyék,játszótér és zuhany is.Próbáltam visszakeresni vagy térképen megnézni,de nem sikerült.Nagyon örülnék,ha valaki segitene,merre találom.
Szia Kiflic !
Nem bonyolult, csak figyelni kell. Jössz az autópályán Kavala felől és lesz egy lehajtó, ahol az van kiírva, hogy Asprovalta, Nea Vrasna és Stavros. Itt le kell kanyarodni és az első két lámpánál egyenesen kell menni. Majd kb. 4 km után elmentek a Lidl előtt, de itt is tovább mentek, míg el nem értek egy újabb közlekedési lámpát, ahol balra kell kanyarodni, mert itt értétek el Stavroszt. Egyenesen keresztül kell menni a városon a körforgóig, ahol szintén egyenesen kell menni. A platános strand kb. 200 méterre van.
Stavrost választottuk idén úti célnak ezen belül pedig az Eva apartmant. Ha valaki esetleg tudna pár sort írni erről a szállásról illetve térképet küldene ahol látni lehet a pontos elhelyezkedését. Megpróbáltam már keresni,de nekem nem sikerült.A hely maga nekem varázslatosnak tűnik. Mindenkinek csodálatos nyarat.
Szia Bofefe !
Az én általam leírt útvonalon nem jobbra, hanem balra található a Platános strand. Ha a kikötőből nézem, akkor valóban jobbra van, de akkor a körforgóból nem egyenesen kell menni, hanem balra és a kikötőben kell leparkolni a napon, plusz gyalog kell odamenni, ami szintén kb. 250 m. Te azt nem tudhatod, de én hetente minimum kétszer arra biciklizem és pontosak az ismereteim.
Kiflic a videónak csak kis része mutatja a platánost és az is a partról van fényképezve. Kövesd a leírtakat és bal kézre megfogod látni. A fák alatt tudtok parkolni, a parton meg fürödni.
KIFLIC4
Ahogy beértek Stavrosba át kell menni a városon. Ti.Ti csak menjetek át a körfogon a kikötőnél egyenesen,és be lehet menni a platánok alá autóval nem kell a napon hagyni az autót.Ott a játszótér és a zuhanyzó is van egy bár is meg kacsák. Nem tudom mikor mentek mi hajnalba indulunk igy most nem tudok tovább segíteni,de ha a jövőhétvégén nem késő akkor majd értekezünk privibe mi 6szor voltunk ott. Az autópályáról ha ott jöttök ki lesz írva merre kell menni.De egy utat megéri Kavalától a parton jönni ugyan több idő de gyönyörű a tj majdnem végig a csodás parton.Ha étkezni akartok én a Korali Tavernát ajánlom a város közepén. Az első Párhuzamos utca a tengerparttal.
Bocsika,köszönöm szerintem a leirásaitok és a video alapján meg fogjuk találni.Tökéletes hely lesz a megálláshoz,lehet,akár a nap nagy részét is itt töltjük,ha a kicsinek is bejön.A kavalai ut is jó ötlet nekünk még 42 nap van az indulásig,de az már hamar eltelik.Nektek viszont jó utat és jó pihenést!
Kiflic a parti utat ne próbáljátok egy másfél éves gyerekkel, mert az autópálya megépülte után igen bonyolult lett és igazából nem is a parton megy. Mi novemberben beugrottunk Kavalába és visszafele nem az autópályán jöttünk, hát majd egy órával tovább tartott, mint a pályán, de ti döntötök. Egyébként nem a Korali a legjobb hely, hanem a csirkés fiúk a fő utcán. Bocsika én nem hatszor voltam a fenti helyen, hanem hatvanszor.
Stavrost választottuk idén úti célnak ezen belül pedig az Eva apartmant. Ha valaki esetleg tudna pár sort írni erről a szállásról illetve térképet küldene ahol látni lehet a pontos elhelyezkedését. Megpróbáltam már keresni,de nekem nem sikerült.A hely maga nekem varázslatosnak tűnik. Mindenkinek csodálatos nyarat. Hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
http://img.index.hu/imgfrm/5/8/7/5/THM_0003345875.jpg
ezt a térképet találtam,de sajnos ez nem jó,mert a műhold szerint ott ahová a mi apartmanunk van írva ,nincs is épület
Minden segítséget köszönök.