Akik már voltak Pargán, biztos megtudják mondani, hol lehet egy pargai térképet venni? Itthon gondolom sehol, de Pargán boltban, vagy autókölcsönzőnél.?- Az Aeolus nem ad egy térképet? Hisz az utazási irodák szoktak egy egyszerő tájékoztatással ellátot fénymásoltat adni, ami már több a semminél. Pargárol, mint népszerü nyaralóhelyrő. Köszi a váaszotokat el lehet kapni valami kis utikönyvet, természetesen magyar nyelvüre gondolok Előre is köszönöm a válaszotokat.
Szia!
Ott majd szinte mindenhol fogsz tudni venni! Boltok, utazási irodák stb.
Szia Juditella!
A legjobb időben mentek
Tavaly mi is akkor voltunk és nagyon jó volt az időjárás...
Pont mikor jöttünk el júni végén akkorra kezdett az az őrült meleg lenni...
szóval a 40fokot megúsztuk....na jó lehet nem volt annyi..... de tényleg akkor kezdődött az az elviselhetetlen forróság...nagyon jól fogjátok magatokat érezni
lililuca! Ti mikor voltatok pontosan? én junius 7-én indulok busszal és 23-án jövünk vissza Mo-ra Tudtatok már fürdeni, hány fokos volt a tenger.? Én a Makrigialoszi részen tavaly már füdödtem az öbölben 22 fokos volt a tengeraz ellenőrök mérték, de valóban jól lehütött és egy kis uszás is jót tett. Te voltála Zacharias ap-ban? Most olvastam, hogy Pesten nyilt egy utazási iroda és csak Parga Zachariás a. van az egész nyári kinálatukban. Mi meg már március elején sem tudtunk 1 szobát ott foglalni.!!
Szia juditella!
igen, én voltam a Zachariasba és nagyon tetszett...
melyik iroda az ami most nyílt??
Mi is olyan júni 7 körül indultunk....tudtunk fürödni az első naptól kezdve..
Az első héten még kicsit hűvös volt a tenger de nem vészes..a második héten meg már jó meleg...
Szia Meritre!
Köszönöm, hogy válaszoltál, holnapután utazás fáradalmát elfelejtve személyesen is találkozunk. Már várjuk nagyon.remélem jól fogjuk magunkat érezni.
Jox! Azért gondoltam a térképet, hogy esetleg több beachet is megnézzünk, vizitaxival, A hajóikötöt is megnéznénk még érkezés után, hogy mire a idegenvezető megbeszélést tart, tudjunk az árakról, indulásokról több infót, Lefkadára is átmennénk, és biztos igazad van néhány nap alatt megismerjük már a helyeket.
Köszi a gyors választ. Az interneten olvastam én ezt ma, hisz eddig ők inkább utazásközvetitéssel foglalkoztak. Télen-Nyáron ,azt hiszem ez a nevük, de a figyelmemet a Zachariás app. keltette fel. Akkor hol volt eza ház, ha teljesen foglaltnak jelezték-teltházas, ha most meg kinálgatja egy számomra idegen nevü iroda. EZ az érdekes számomra. Te melyik utazási irodával voltál Pargán, átmentetek Lefkadára? és a többi hajókirándulás? Milyen volt,? Egyénileg, csináltátok a programot, vagy idegenvezetővel? Azt nem irtad, hogy melyik tengerparti szakaszaz, ahol már tudtatok fürödni. Ez nagyon érdekelne, hogy az első héten azért már tudjuk hol lehet fürödni.A szomszédos medencét igénybevettétek,? Annak nem hideg a vize?
Sziasztok!
Nincsen hideg Pargan sot nagyon meleg van 30-35 fokot mondott. En tegnap meg tegnapelott is furodtem a tengerbe sot a 19 honapos kisfiamat nem lehetett onnan kicsalogatni... Szoval jo ido van csak... Hat persze hogy szombat vasarnapra mond egy keves esot es szelet...nem viccelek..
tavaly még nem volt szomszédos medence..így nem tudtuk használni
a Priso krioneri-hez jártunk fürödni, de mindenhol egyforma volt a víz..csak az a kis strand volt a legközelebb hozzánk..Lefkadára nem mentünk át...de voltunk Korfun meg paxos- antipaxos kiránduláson...mindkettő nagyon jó volt