azt nem irtad meg, hogy egyénileg szerveztétek a kirándulásokat, vagy szervzett út volt. Azért is érdkelne, mivel én eddig nagyon sokfelé jártam már a görög szigeteken és eddig a párommalmindig béreltünk 3 napra autót és igy körbejártuk a szigeteket. fele annyi pénzből megusztuk, és ott álltunk meg fürödni, ahol kedvünk volt és nagyon szép helyeket megnéztünÉn nagyon szeretek hajókázni, megbeszéltük az egyik kis hajóstársasággal és három hajóútra elmentünk. Mindig értünk jöttek kocsival és a szállodába vssza is vittek., ez csak akkor müködött, ha több utra vettük igénybe.Üdv Juditellla
Szia,
bocs hogy közbeszólok. a saját szervezés olcsóbban jön ki, persze nem biztos, hogy mindent megtudsz az adott helyről, úgy senki sem készül fel, mint egy idegenvezető. viszont ott állsz meg és annyi időre, ahol csak akarsz. ezt mindenkinek saját magának kell mérlegelni, melyik megoldás a szimpibb.
Nagyon jó utat kívánok mindeninek, aki holnapután birtokba veszik Pargat! Én is a Christinába megyek, majd jelentkezzetek ha visszajöttetek! Jó utat és nagyon szép ídőt kívánok!
Jó utat és csodás időt a holnap indulóknak!!!!
Várjuk beszámolótokat.
Meritre!
Köszönjük az időjárás jelentést, nagyon sokunkat kellemesen érint az ilyen hír. Ne hagyd abba, azért várjuk továbbra is.
Most néztem a műhold képeket és bizony most éri el egy felhőtömb Pargát. De, meglátásom szerint 1 nap alatt átvonul görög felett.
Remélem szép napos idő fogadja az első utazókat!!!!!!
"a saját szervezés olcsóbban jön ki, persze nem biztos, hogy mindent megtudsz az adott helyről, úgy senki sem készül fel, mint egy idegenvezető. viszont ott állsz meg és annyi időre, ahol csak akarsz"
Az igaz, hogy olcsóbb és kötetlenebb a saját szervezés, de az idegenvezető jó felkészültsége egyáltalán nem biztos. Én is többször egészítettem ki információkkal az idegenvezetőt. Kellő felkészülés mellett (ami persze időigényes) egyedül is elmehetünk kirándulni.
Csak jó hirrel tudok szolgálni a Pargára indulóknak.
Elérte a felhőtömb Pargát, de a déli áramlat annyira felélénkült, hogy a felhőket északnak tolja nagy erővel. De a legjobb hír, hogy a napfelkeltével a felhők egyre jobban szétesnek és elpárolognak Parga és a görög partok mentén.
A műhold felvételek alapján úgy látom PArgán SÜT A NAP!!!!
sziasztok
Köszi a jó tanácsokat most fogaltuk le az utunkat pargaba júl 15-30 alig várom a Sakis apartmanba megyünk /aeoluszal/.
Abban az időben nem megy más is kocsival pargaba? Csak a kiváncsiság..
Jún.6-án lesz a az esküvönk már nagyon fáradtt vagyok minig van valami teendő 14 nap nap alatt ki fogom majd magam pihenni remélem
Az aeolus-nál nagyon segitőkészek voltak szép az apartman is emeleti szobát kértem tényleg alig várom .
Ha valaki vissza jött a nyaralásból írjon egy jó beszálolót....
Sziasztok!
Idén mi is Parga-ra megyünk nyaralni. Augusztus 17-től a Vassiliki apartmanba a Walter utazási irodával. Ha esetleg valakinek van infója az apartmanról, akkor azt szívesen elolvasnám.
Parga-ról már nagyon sok szépet olvastam a beszámolóitok alapján.
Üdvözlet a lendő ifju párnak! Én junius 7-én utazom az aeolusszal busszal, és nem mesze a Sakistól a Thomas appartmanban szállok meg. Ha hazaérkeztem irok neked, mia helyzet Pargán.! ez elég friss lesz, hisz junius 23-án érkezem vissza. Üdv Juditella
Kedves Parga rajongók. A helyi ujságunkban hírdetnek egy nagyon klassz akciós utat oda.Szerintem juditella is akkor megy, mert 14 napnak írják junius 7 -től. A hírdető utazási irodát nem szokták kiírni, de nem lehet más mint az AEOLUS. Úgy hírdetik: busz és apartman 44900/fő+ 2fő 12 év alatti gyermek ingyen. Ha számoltok ez 22450/ fő....2 gyerekes családnak szuper ajánlat. Ezt azért is osztom meg veletek,mert nálunk nincs már 2 12 év alatti gyermek. Pargán mi még nem jártunk, de addig szóba sem jöhet ameddig el nem készül az az új alagutas autópálya.A feleségem nem bírja a szerpentint. Feltétlenül szóljatok ha kész. A képek alapján csodás hely lehet.
Szóval akinek az időpont jó.Szaladjon és intézze az utat.
Üdv. minden görögimádónak.
A kolléganőmék tegnap érkeztek meg 08:30-ra (szerintem görög idő szerint), és azt írta sms-ben, hogy minden nagyon szép, és az idő is gyönyörű. Ők is ebben az apartmanban vannak, és a Walterrel mentek. Ne izgulj, biztos nagyon szuper lesz minden. Különben is én mindig azt mondom, hogy a tisztaság a fontos, nem a szálláson ücsörögsz, oda csak aludni mész.
azt mondom, hogy a tisztaság a fontos, nem a szálláson ücsörögsz, oda csak aludni mész.
Tök igazad van. 8x voltunk Görögországban, de mind a nyolcszor meg voltunk elégedve a szálással. Szerintem nem csak szerencsénk volt. Egyszer a fiókokban egy két polc le volt szakadva.Vandál magyarok voltak előttünk Nem volt idejük még megcsinálni.Ezt akkor mondták egy néhány órával később amikor a szállást elfoglaltuk,amikorra már én kijavítottam a hibát.És nem esett le a gyűrű sem az ujjamról.Egy másik alkalommal a wc tartály nagyon lassan folyt tele.Bele a zuhanyzórózsát. Semmi probléma(kanéna provléma)
Szóval mindig minden Ok. volt.