Sziasztok!
Igen, igazad van Skiccpausz, az IBUSZ apartman árai most elég jók, de mi már Paralián, Sartin, Nei Poriban is voltunk. A többi hely, ....hmmm szóval, ami tetszene, az egy kicsit húzós, főleg, ha a reptéri illetéket meg a transzfert is hozzáadom. Bár tudom, ezeknél is vannak drágább utak.
Mi is többször utaztunk az Apollonnal, 1-szer a Neckermannal és szintén 1-szer a Grand Toursszal. Igazából csak jókat tudok írni mindegyikről! Korrektek voltak!!!A befizetett pénzért azt nyújtották, amit ígértek.
A lényeg, hogy még mindig várjuk az IBUSZ akcióját!
Lenne egy kérdésem: utazott már valaki a Dias Zeusszal Thassosra???Még azzal szemezgetünk. Egyszer voltunk ott kirándulni és elvarázsolt bennünket!
Várom a válaszokat, üdv:Adri
Most néztem meg a kiállitók listáját,amit doro beszurt...én is ugy gondolom,ahogy eduso,hogy bizonyos szempontból presztizs,hogy valaki ott van-e a kiállitáson...és nem találtam a Grand tourst...na ez most mi?
Szia!
én ugy mentem,gogy Tematika-Utazási irodak és ugy nem volt.Egyébként,ha ki van huzva,vagyis nincs pavilonszám mellette,az mit jelent??
Nagyon bántana,ha gond lenne valük...
#1259462010-02-14 17:11:19 Válasz a #125910. hsz-ra
Szia Papamaci!
Igen, ez a teljes ár volt az Ibusznál tavaly az "Alkudj és nyaralj" akció keretében. Nem kellett semmit ráfizetni.
Csak ugye előtte 3 héttel tudtuk meg, hogy a lehetséges úticélok közül hová megyünk, ami nekünk nem jelentett gondot, mivel ahová nem szerettünk volna utazni, azt eleve kizártuk 10% felárért.
D.
#1259512010-02-14 18:06:33 Válasz a #125942. hsz-ra
Szia. Mivel mi is inkabb csak "latogatoba" megyunk, igy nem leszunk ott mindig. A leggyakoribb "elofordulasi helyunk" a Grand pavilon (hogy az pontosan hol lesz, majd megirom) es a Gorogorszag stand Peloponneszosz resze lesz. Agi
#1259522010-02-14 18:10:59 Válasz a #125949. hsz-ra
Ha megnyitod a Katalógusaink, Lteöltések/Nyári üdülések címszót baloldalt, akkor az Ausztria PDF fölött van egy Utazási szerződések alatt Arlista PDF file, abban vannak árak, (az összes ár) amiket április 30-ig garantálnak.
Tehát ne a görög PDF fileban keresd, mert ott nincs
üdv Eduso