Adrika! Neos Marmaras gyönyörű, a környéke is. Rengeteget mentünk kirándulni. Kis motorral jártunk át Sartiba a Narancspartra, külön élvezet azon a hegyi szerpentinen. Fantasztikusan jó választás. Kicsit többet kell sétálni a strandokhoz, mert a kikötő elvesz nagyon sok helyet. De tényleg jó. Mi a hegytetőn laktunk, mindennap jó kis séta volt, mire felértünk. De a kilátás... fantasztikus volt.
Bocs az off-ért!
Nekünk valószínűleg le kell mondanunk az idei görög nyaralásról, meg a nyaralásról is. A legnagyobb gyermekem bejelentette, hogy szeptemberben esküvő... az pedig ugye nem kevés pénz.
Teljesen le is törtem, de azért örülök, csak én már ilyenkor nagyon várom a nyarat és az idén ugye legfeljebb csak emlékezni tudok majd....
Az biztos, hogy ha lehetne akkor ismét a Dorát választanám, de a kalliope-val sem volt semmi kifogásunk. Idén nem kell ezen gondolkoznom, mert Sartira megyünk
A Dora volt talán az eddigi legjobb apartmann Görögországban. Legalábbis most úgy tűnik. Bár Neos Marmarason is jó volt, csak kicsit sokat kellett gyalogolni hegynek felfelé, de volt úszómedencéje. ami vonzotta a gyerekeket még a tengerpart után is, meg elég jó volt a berendezés is.
Szia Berili! Köszi az infokat!Mi pár éve voltunk Sartin és akkor nem béreltünk robogót, amit azóta is bánunk. Szóval idén Marmarosból kiindulva szeretnénk a félsziget ezen nyúlványát bebarangolni.Mi az Alexandra apartmanba foglaltuk le a szállást, remélem jó lesz! Szóval messze van a homokos strand?Igazából nem gond, ha van a közelében gyrosos, vagy taverna. Tényleg van valami ilyesmi a strand környékén?Kérlek írd meg!Előre is köszi:Adri
Na, az esküvő.... Nekünk 3 éve volt, tudom milyen nagy kiadás!:)Szegény szüleink....:)De az esküvő is felejthetetlen élmény lesz ám!
Mi 2007-ben voltunk Nei Poriban és úgy volt, hogy tavaly is oda megyünk, de egy kicsit messzebb merészkedtünk. Az idén megint Nei Poriba szertnénk menni 4 felnőtt és 1 gyerek.Szeretném a segítségeteket kérni, mert keresnék egy nagyobb apartmant 5 embernek és olyat keresnénk ami 2 külön álló hálóból áll, nem egy légtérben a konyhával és lehetőleg nem messze a tengertől.
2007-ben a Kalouda apartmanban voltunk, végül is jó volt,de ha van másik ilyen is akkor kipróbálnánk.
Nagyon örülnék az ötleteiteknek.
Illetve lehet, hogy valaki tud Nekem valami infóval szolgálni, láttnk egy apartmant nem messze a Kaloudától és mindegyik erkélyen volt a falnál beépített grillsütő.
Szia Leni!
Keresd neten a Jimakos Tours irodát, mi 2008-ban náluk foglaltunk szobát.
Nagyon korrekt áraik voltak. Ajánlanám az N1 apartanjukat az irodájuk felett, vagy az N9-est.
Mi az utóbbiban voltunk /a katalógusukban nem szerepelt/ 2 külön szoba+ külön konyha.
Nem megvetendő, hogy a klímáért nem kérnek napi 5-6 eurót, alapszolgáltatás. JA ÉS FOCIPÁLYAMÉRETŰ ERKÉLY!
Jó keresgélést.
Üdv
Sziasztok.
Azt hiszem jó hír mindazoknak,akik Nei Poriba vágynak,hogy az Apollon travel törölte
a prospektusából a Zaharoula apartmant,valószínüleg a sok negatív tapasztalat miatt.
Úgy látszik adnak a véleményeinkre.Ez így van rendben.Irány Nei Pori....