#1303682010-04-04 07:23:34 Válasz a #130366. hsz-ra
Tavaly Paralián voltunk, és megfigyeltük: a fakultatív kirándulásokat szervező utazási irodák árai között elég nagy (akár 7-8 €/fő) különbség is van, érdemes megnézni több iroda kínálatát is. A kalózhajó túrára a sétálóutcán lévő bódénál lehet jelentkezni, a tulaj hölgyike szokott ide a fórumra is írogatni.
Skiathos az nagyon szép, de korán indulunk, későn érkezünk, a (egyébként csodálatosan tiszta vizű) strandon csak 1-2 óra marad fürdőzni, szóval elég gyorsított a program. Ráadásul a sót csak itthon tudjuk lemosni :S
De ezek ellenére érdemes kipróbálni.
Kocsival mentek? Ajánlom Petralonát, Edessát még (lásd a beszámolómat... )
#1304912010-04-06 07:54:27 Válasz a #130366. hsz-ra
Szia!
Skiathos nekem nagy élmény volt! A hajón nagyon jó hangulat volt, zene, tánc, ouzo,metaxa, volt minden
A kislányomat elvitték táncot tanulni, így ő is jól érezte magát. A hajóút csodás volt, sosem láttam még ilyen kék vizet, mint akkor a tengeren.
Tibibabának igaza van viszont, nagy rohanás az egész sajnos a szigeten, alig 2 óra marad fürdésre, de a látvány megéri szerintem.
Nekem szép emlék marad.
Köszönöm nagyon Kevének és Agica2-nek!!
Naoussaba és Makrygialosba is elszeretnénk menni (reméljük, hogy lesz elég időnk, és pénzünk is rá ), Dionban pedig már voltunk =)
Edessa, Platamonas, és Tempi völgy szép? Edessaban és Platamonasban micsoda van?
Sziasztok!Érdeklődnék ki tud olyan utazási irtodát ahol 120ezer alatt van buszos nyaralás,10napra 2fönek,július végén önellátással apartmanba,MINDENNEL EGYÜTT(biztosítás stb..)?????ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
Szerintem több irodánál is találsz ebben a kategóriában üdüléseket, az előbb néztem a Dias-honlapját, de az Apollon is indít utakat Paraliára nem drágán..
Sziasztok!
Párommal azt tervezzük, hogy Olimpic Beach-re megyünk nyaralni az Elli apartmanba. Szeretnék infókat és ha van, képeket kérni tőletek az apartmanról.
#1316372010-04-21 07:45:15 Válasz a #131596. hsz-ra
Szia!
Én is az Ellibe megyek júliusban.
Itt a fórumon olvastam róla.
Egy Elli nevű hölgy a tulajdonosa,aki nagyon kedves.
Az apartman közelében van egy templom és talán focipálya v.
játszótér,ezt nem tudom pontosan.
Alapvetően én eddig nem csalódtam az apollón travel szállásaiban,
voltam már velük néhányszor.
A szálláson van lehetőség légkondira,
a szöbák tiszták,egyszerűek.
Csak azt tudom írni Neked,amiket én is hallottam.
Olympic Beach pedig varázslatos.
Többször nyaraltam már Parálián,de mindig átruccantunk ide.
Mi tavaly voltunk az Elliben. A falunak majdnem a szélén, a parttól kb. 300 m-re van, kb. 100 m-re van pékség, ugyanennyire élelmiszerbolt. A szállással szemben van egy nagy focipálya, általában üres. A játszótér szintén kb. 100 m. Igazából az egész faluban nincsenek távolságok. A szállás tiszta, Elli tényleg nagyon közvetlen és kedves. Két apartmanja van, ebben szokta elhelyezni a magyar vendégeit. Sajnos képeket nem nagyon csináltam a szállásról. Ha autóval mentek, az apartman előtt van bőven parkoló az út szélén, fél napig árnyékban.