Athén
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Athén
Hozzászóló Üzenet
# 361
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90980 Üzenet linkje2009-02-23 10:24:34  Válasz a #90902. hsz-ra

Szia. A reptéren árulnak péksütit több helyen is, de készülj föl rá, hogy piszok drága, én a múltkor majd elájultam amikor egy kis üditőért 4 Eurót kértek.Ha felmész az emeletre, ott több étterem és kávézó is van de az indulási szinten is található jó pár, sőt még múzeum is van ha esetleg túl sok időd lenne...a McDonaldsban az emeleten is ihatsz egy kávét (normál áron), és onnan még a fel és leszálló gépeket is látni. Én is ott ücsörögtem tegnap egy fél órát icon_smile.gif
Ági

# 362
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szivlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91008 Üzenet linkje2009-02-23 17:07:33 

Katerina icon_biggrin.gif

Ne félj nem fogsz éhen halni icon_wink.gif

Ha mégis akkor csak hívj icon_biggrin.gif

Hazafelé a csomagoknál talizunk icon_wink.gif

Vigyázzatok magatokra........

# 363
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91011 Üzenet linkje2009-02-23 18:44:03 

Ági, ennél jobb ötletet nem is adhattál volna, imádom nézni a le-felszálló gépeket! icon_razz.gif
# 364
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91012 Üzenet linkje2009-02-23 18:45:13 

Szia Szilvi!
Nem biztos, hogy talizunk, elvileg a Te géped fél órával előbb száll le! :O Ha éhen halnánk, akkor hívlak, csak még nem tudom a görög számod! icon_smile.gif

# 365
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91324 Üzenet linkje2009-02-28 18:44:27 

Szia Haspók !

Itt folytatnám. Mi már többször voltunk, de amikor két hetet töltöttünk ott az már nagyon régen volt

http://www.hellasz.hu/fotogale.....a#albumcim

ezen a képen akit a kezemben tartok az a most a 12 éves lányom, akkor volt 1 és 1/2 éves

Azóta kétszer mentünk vissza kirándulni. Először Paráliáról kocsival, másodszor Eviáról szintén bérelt autóval.

Athén nekünk megunhatatlan.

Beszereztem azóta egy Merian útikönyvet Athénról. Ha gondolod kölcsönadhatom? icon_wink.gif

# 366
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91328 Üzenet linkje2009-02-28 18:56:16  Válasz a #91324. hsz-ra Előzmény #91324

Jesszasz, két hetet csak Athénban? icon_smile.gif Remélem, valamit félreértettem, mert ha ennyi idő kell rá, akkor nem fogom tudni T.-t meggyőzni, hogy még egy szigetre is menjünk el! icon_smile.gif Így is alig bírom lebeszélni arról, hogy ne akarja ez alkalommal bejárni az összes olyan helyszínt, mint pl. Mükéné, Korinthosz stb... Ezek irtó messze vannak, és most nem szeretnék kocsit bérelni. Ez izé, mégiscsak egy második nyaralás, és mint ilyen, alacsonyabb költségvetésűnek kéne lennie... icon_razz.gif

A mostani képeken már "kissé" nagyobbnak tűnik a lányod... icon_wink.gif Na igen, mióta sok ismerősünknek születtek gyerekei, hirtelen olyan kézzelfoghatóvá vált az idő múlása, és néha olyan hihetetlen, hogy alig pár pillanat alatt mekkorák lesznek a nemrég még kisbabák... icon_smile.gif

Köszi a könyvet, aranyos vagy, lehet, hogy élni fogok vele! icon_smile.gif Majd megnézem még, hogy mi van itthon, egy Athénos könyvünk biztos van, de nem tudom, hogy melyik. Nézegettem a kiállításon is, de nem nagyon láttam olyat, amit rögtön megvettem volna. (Az az igazság, hogy útikönyvet egyébként nem nagyon szoktam kölcsönkérni, mert útközben sokszor a kezemben van, szóval eléggé használom, ami azért nyilván látszik is rajta, úgyhogy visszaadáskor lehet, hogy kínos lenne. icon_wink.gif )

# 367
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91330 Üzenet linkje2009-02-28 18:59:23  Válasz a #91324. hsz-ra Előzmény #91324

Evia milyen messze van onnan kocsival? T. egyből azt mondta, hogy oda mehetnénk át Athén után. Én persze Kiklád-mániámat akarnám kiélni, de sosem lehet tudni. Vagy Hydráról is szépeket láttam... Hmm... ezen még sokat fogok töprengeni, azt hiszem...
# 368
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91331 Üzenet linkje2009-02-28 19:00:43  Válasz a #91324. hsz-ra Előzmény #91324

Olyan helyre kellene menni Athén után, ahol jókat lehet strandolni. Pár nap városnézés után ki leszek éhezve egy gyönyörű tengerpartra... icon_smile.gif
# 369
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91334 Üzenet linkje2009-02-28 19:19:45  Válasz a #91331. hsz-ra Előzmény #91331

A könyvet nyugodtan kölcsönkérheted (400 Ft) volt kiárusításban, kicsit csókos vagyok egy helyen. Mivel úgyis előttünk mentek szívesen odaadom.

Evia nincs túl messze, de nagyon nagy sziget és egy nap ott kocsi nélkül semmi. Viszont ha mégis bérelnétek autót akkor Halkidánál érdemes átmenni a hídon. Korinthosz kihagyhatatlan és sorolhatnám a többit is icon_eek.gif

# 370
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91340 Üzenet linkje2009-02-28 19:53:24 

Haspók, én valahol lemaradtam, hogy kerültök ti most még Athénba? (is)? icon_smile.gif
# 371
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91343 Üzenet linkje2009-02-28 20:56:20  Válasz a #91330. hsz-ra Előzmény #91330

Szia haspók!
Ne menj el Eviáig. Menj Voulába vagy Vuliagmentibe. Közvetlen Athén mellett a tengerparton. Nagyon jó homokos hosszú partszakaszok vannak de találsz sziklás beszögeléseket is. Athénba akár buszzal is be lehet menni.

# 372
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91347 Üzenet linkje2009-02-28 22:04:47 

vojandi írta:
Haspók, én valahol lemaradtam, hogy kerültök ti most még Athénba? (is)? icon_smile.gif

Mondhatnám azt is, hogy Firkamanó küldött icon_biggrin.gif (részletek a repülős topikban, ill. elindítottam egy blogot... icon_redface.gif ), de a lényeg, hogy holnapig van egy Malév-akció, és jó áron lehetett repjegyet venni, úgyhogy vettem...! icon_smile.gif

# 373
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91348 Üzenet linkje2009-02-28 22:11:21  Válasz a #91343. hsz-ra Előzmény #91343

Szia Lambros!

Köszi a tippeket, meg fogom nézni! Nem gondoltam volna, hogy Athén közelében vannak jó strandok (általában a nagyvárosok közelében nem szoktak lenni), de ha másért nem is, arra azért jó lenne, hogy a városnézés fáradalmait egy kicsit kipihenjük, meg hát már nagyon vágyni fogok a tengerre, mikor ott leszünk. icon_smile.gif

# 374
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91359 Üzenet linkje2009-03-01 09:56:53  Re:

WhiteFrost írta:
Evia nincs túl messze, de nagyon nagy sziget és egy nap ott kocsi nélkül semmi. (...)
Korinthosz kihagyhatatlan és sorolhatnám a többit is icon_eek.gif

A nagy irkálásban tegnap erre elfelejtettem válaszolni (fejben megvolt, csak nem írtam le icon_biggrin.gif). Szóval Evia akkor kilőve, de szerintem ezúttal Korinthosz és a többi kihagyhatatlan is. Majd ezeket egyszer külön, amikor csinálunk egy autós klasszikus körutat, ámde akkor Athénba már nem szeretnék majd menni (kocsival nagyvárosba nem nagyon szeretek). Átolvastam tegnap egyébként sok utazási iroda programját, és meglepődtem, hogy Athén többnyire alig egy napba van belezsúfolva...

A könyvet köszönöm, akkor majd megbeszéljük! icon_wink.gif

# 375
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91368 Üzenet linkje2009-03-01 12:24:18  Válasz a #91348. hsz-ra Előzmény #91348

Haspók !
Én Voula és Vouagmenti határán Az Amarylia hotelban laktam. Mindíg korrekt volt. A part és a szálloda között csak egy kis kápolna és egy parkoló van. A part nyugatra kilóméteres hosszban 20-30 m széles homok. Lassan mélyül.
Keletre tagoltabb változóan homokos és sziklás. A szállodának medencéje is van. Mögötte 20 m-re van a Sun Rise apparthotel. Olcsóbb, de kilátás és medence nélkül.. Persze az amarylia a parti ( Balkonokkal a tengerre ), a mögötte lévő ezt a szállót látja. Igaz csaknem féláron. ( csak hallottam, hogy jóval olcsóbb, ott nem laktam soha, de mint olyan jó helyen van, közel a part és a város is elérhető). Agio Nikolaou Utca ( egyirányú a tenger felől).
A Google Earth - on megnézheted a környéket. A szálloda medencéje is jól látszik, mögötte ferdén a San Rise)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Athén
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 60 61 62   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu