HÁt nálunk pl. nem sok beleszólás volt a filmválasztásnál....utaztam már olyan buszon is ahol még választhattunk is. Itt azonban abszolút a sofőr színvonalát követő Halálos iramban című fantasztikus produkcióval őrjítettek meg minket....borzalom volt és full hangerővel...számítottunk rá, hogy valami pocsék film lesz mivel a sofőr elég ordenáré módok beszélt, káromkodott 20órán keresztül, de ez a film felülmúlta minden elképzelésünket!! Ja az ibusszal utaztunk:) Sokat mentem már busszal Görögországba de ez a film vitte a pálmát!! Eddig sosem volt gondom ezzel és nem is gondoltam, hogy lesz. Mindig vártam már a filmeket....))
Lehet már volt szó róla, de amit pl. én nem értek, hogy a buszon az idióta filmek helyett mért nem inkább ilyen úti filmeket adnak az adott helyről ahova éppen megyünk. Szerintem sokkal több embert érdekelne, és szinte az összes helyről van elérhető akár a youtube-on is, és onnan már nem nagy kunszt letölteni.
Persze könnyen le lehet tölteni szinte bármit, de ne feledkezzünk meg arról, hogy más az ha magadnak töltöd le (bár itt is vannak korlátozások tudtommal) és más ha pl. ezt megosztod egy nyilvános helyen. A Youtube-n is vannak védett fájlok és teljesen logikus, hogy az utazási iroda sem akar belefutni egy jogi procedúrába.
Elég sokat lehetett erről hallani, pl. a Megaupload kapcsán is...
Lehet már volt szó róla, de amit pl. én nem értek, hogy a buszon az idióta filmek helyett mért nem inkább ilyen úti filmeket adnak az adott helyről ahova éppen megyünk. Szerintem sokkal több embert érdekelne, és szinte az összes helyről van elérhető akár a youtube-on is, és onnan már nem nagy kunszt letölteni.
Sziasztok!
Buszos utazó vagyok én is...
Alkalmazkodni egymáshoz az embereknek nem igazán megy ,sokan semmibe veszik az utastársakat..tapasztalat!!
Tavalyelőtt egy úr törkölypálinkát iszogatott..őrületes büdös lett az egész buszban.. ha szólni mert valaki akkor le lett orditva,,végül a sofőr csinált rendet..Az úr pedig végig puffogott ,hogy micsoda dolog mikor most ő nyaral és egyébként is?? mit gondol a többi utas,,Szerencsére visszafelé nem jöttek.Gondolom a következő csoportnak okoztak sok-sok örömet
#2093772013-08-21 12:31:28 Válasz a #208580. hsz-ra
Szia!
Tényleg így van,ezt a csoportot ki is felejtettem
Minél büdösebb a kaja,annál jobb lesz a buszon utazóknak és azonnal előveszik,ahogy felültek a buszra
Ez lesz az első buszos nyaralásunk. Van esetleg valaki aki listát szokott írni, mit kell vinni magával fel a buszra és a nyaralásra egyébként? Nagyon tartok tőle hogy valamit itthon felejtek. ( Visszaolvastam elég sokat és már van bőven dolog a listámon de hátha tudtok még valami újat és fontosat mondani)
Köszi
Szia Maru!
Én mindig puha falú hűtőtáskát vittem mert sokkal kisebb helyen elfér a buszon. Tettem bele vagy 2 jégakkut meg úgy szoktam csinálni hogy az italok egy részét lefagyasztom egy részét vagy 2x0,5 litert pedig csak hűtőbe teszek be még indulás előtt. Így mire azokat megisszuk szépen lassan kiolvadnak a jegesek is persze ugye az akku még ráadásul tartja a hideget is.