Mi is reméljük. A szállás egyenlõre így leírás meg képek alapján jobbnak néz ki mint ahova elõször mentünk volna. Na de mindegy, majd holnap tényleg tárgyalunk velük most már személyesen is, nem csak telefonon, aztán majd meglátjuk.
Fõ a pozítív hozzáállás! Megvan a szépsége mindkét településnek. Bármelyik is lesz a befutó, nagyon jól fogjátok magatokat érezni! Szerintem teljesen mindegy, hogy melyik, csak rajtatok fog múlni, hogy érzitek majd magatokat
Ebben egyet értek az elõttem szólóval!
Igaz én magamtól Paráliára sosem mennék nyarani! Bár, ha csak úgy hozzámvágnának egy lehetõséget, ráugranék, csakhogy Görögországban lehessek... Maximum minden nap elbuszoznék valami igazi görög helyre
Vagy stoppolnék
Igazatok van és általában én is pozitívan állok a dolgokhoz, és most szerintem az volt hogy kicsit bepánikoltunk hogy most mi lesz, mert ez lenne az elsõ olyan nyaralás hogy szülõk nélkül külföldre autóval.
De végülis megoldódott a problémánk, beszéltünk az irodával, minden marad az eredeti felállásban, azaz irány Paralia. Megvannak már a papírok is, és most már talán nyugodtan lehet a csomagolásra koncentrálni. Vagy épp nem nyugodtan hanem utazási lázban égve. És akkor 4 nap múlva indulás.
Örülök és gratulálok! Jobban izgultam, mint a saját nyaralásomon! Nem akartalak lázítani, de olvasva a körülményeket, s fõleg ezt az utolsó bejegyzést, szerintem Paraila való most nektek. A Meteorákhoz feltétlenül menjetek el, egyébként meg élvezzétek az életet!
Nekik én ezt onnan és most nem javasolom. Eljön annak is az ideje! Szórakozzanak, és ami lõtávolban van, azt nézzék meg ha van kedvük (Thessaloniki, Litohoro/Olympos, az üdülõhelyek, hogy legyen fogalmuk a többirõl is, stb), de a Meteorák a más. Szóval, csak okosan - szerintem!