Sziasztok!
Mi augusztus 31.-én megyünk az Apollonnal Vrasnára a Stella apartmanban.Szeretnék egy kis infót kérni róluk,fõleg Vrasnrol mert hol dicsérik hol pedig lehuzzák és kis félsz van bennem hogy mi van ha nem lesz jó.
A másik kérdésem az idõjárással kapcsolatos lenne,hogy augusztus végén szeptember elején jó idõ van még lehet napozni,fürdeni?
Elõre is köszönöm a segítséget,jó nyaralást mindenkinek.
Ne aggódj, jó lesz! Én tavaly nyaraltam Vrasnában, nekem tetszett, aranyos kis falu, rendezett, a tengerpartja nagyon szép, és tiszta a tenger. Illetve néha voltak ilyen vizinövények, amik kisodródtak, amikor szeles volt az idõ, de egy
Voltál már Görögországban?
Ja, az idõjárás. Én eddig mindig júliusban voltam nyaralni, de most mi is aug. végén, szept. elején leszünk kint. Én mindenhol azt olvastam, hogy Go-ban szept. végéig nyár van, simán lehet napozni, fürödni. Legfeljebb nem lesz 40 fok, de az szerintem nem baj.
De béna vagyok, eltûnt egy fél mondatom. Azt akartam írni, hogy néha kihordott a szél vizinövényeket, de egy pár óra múlva ismét kristálytiszta volt a tenger.
A Stella apartmant nem ismerem arról nem tudok nyilatkozni.
Vrasna egy csendes kis falu, széles, homokos-aprókavicsos tengerparttal. A víz gyorsan mélyül. A tengerparti sétányon vannak tavernák és szórakozóhelyek (éjszaka esetleg hangos lehet a motorosoktól) Napozóágyakat és napernyõt fogyasztás ellenében bérelhetsz.
Az idõ nagyon jó szokott lenni még szeptemberben is, nyugodtan napozhatsz és a vízben is lehet még fürdeni.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,most már nyugodtabb vagyok hála nektek.
Tavaly voltunk Paralián,nem volt rossz,de nekem olyan Siófokos hangulata volt,és idén valami nyugissabbra gondoltunk.
Még lenne egy kérdésem,a fakultatív kirándulásokról,hogy hova érdemes elmenni?Szeretnénk áttmenni Tasszoszra de egyénileg busszal,tudtok valami lehetõséget erre?
Kavalába van buszjárat, onnan pedig indulnak hajók Thasszoszra, de úgy tudom az innen induló járatok nem a fõvárosban kötnek ki és hosszabb a menetidejük. Kavalát is érdemes megnézni, mert szép kis város szerintem. A török negyed nagyon hangulatos. Megnézheted a Mohammed Ali házát, az Imarettet, a római kori vízvezetéket valamint érdemes felmenni a várba, mert onnan mesés a kilátás a városra. Komppal is átmehetsz Thasszoszra Keramatiból, mely Kavala után van a török határ felé, de azt nem tudom, hogy ide is visz-e busz. Keramatiból kb. 50-60 perc az út Thaszoszra és a fõvárosban köt ki.
Vrasnából érdemes bebuszozni Thesszalonikibe, ha még nem jártál ott. Az Asprovaltáról induló busz (megáll Vrasnán a fõúton, ha leinted) egészen a látnivalók közelébe visz. A "Leírások" rovatban találsz részletes ismertetõt Thesszalonikirõl.
A buszjegyek gondolom nem olyan vészessen drágák.Valahol olvastam hogy fizetett fakultatívon 24 euro kavala-thasszos.Meg a katalógusban láttam lakatlan szigetes kirándulást.Az milyen lehet?Te voltál ott?