Sziasztok!
Tud valaki valami információt a Dimitris Apartman, vagy Nikos és Takis Apartmanokról?Mindegyik Asprovaltaban van,és szeretnénk biztos forrásokból is értesülni,ha esetleg a képek nem tükrözik a valóságot.........
Esetleg Stella és Panagiotis Apartmanok? :D
A Marina és az Odyssia apartmanokról szeretnék többet megtudni. Mindkettõ Paralián van. Az "írás" szerint a központban vannak, 50 m-re a tengerparttól. Éjszaka lehet pihenni? Nem túl nagy zaj a központ miatt? Tényleg ennyire közel van a tengerhez?
Az Odyssia nekünk nagyon bejött 2006-ban. A tenger valoban nagyon közel van.Az éjszakai pihenéssel sem volt semmi probléma.A jó még az volt benne,hogy alatta van egy pékség ahol isteni finomságokat lehet kapni.Egyszóval nekünk nagyon jó volt.
Az Odyssia apartmanban voltunk 2007-ben.Tényleg nagyon közel van a parthoz,jó alatta a pékség.Ami nekem nem tetszett az annyi volt,hogy nincs udvara,olyan mint egy panelház.A lépcsõházajtó csak kulccsal nyílik,amibõl természetesen 1 darabot adnak.Mi 3-an voltunk 1 apartmanban és mivel belsõ "udvarra" nézett az erkély(ami a szomszéd épület mosókonyhálya volt)
még felszólni sem tudtál a másiknak,hogy engedjen be.
Amúgy csendes.
Köszi a választ! Semmi sem tökéletes. Azért még mindig több a +, mint a -. Szerintem ez lesz az az apartman, amit keresünk, ha megyünk. Kicsit elbizonytalanodtam az út miatt. Busszal egy két éves kiscsajjal mennénk 3-an. De ez egy másik téma.
Sziasztok!
Én a Stamatis apartmant néztem ki magunknak.Többen is ajánlottátok,hogy gyerekeseknek is nagyon jó.Viszont azt nem tudom,hogy csak személyesen lehet-e foglalni,vagy neten keresztûl is.Igazság szerint eddíg csak az Apollonnál láttam ezt az apartmant.Sartin esetleg más is érdekelne ha van ötletetek.Köszi:Andici
A Stamatist az apollón értékesíti, de foglalni nagyon sok, szálláshelyek közvetítésével foglalkozó utazási irodánál tudsz. Így értettem a közvetítõ-utazási irodát. Nem tudom hová való vagy, de ha a közeletekben van utazási iroda,bemész, elmondod hogy hova szeretnél foglalni, telefonon lerendezik a foglalást Idáig én még ezt tapasztaltam. Én is a közelünkben lévõ Car.tournál foglaltam le. Elõször én is beszéltem telefonon az Apollónnal a közvetlen telefonszámukon, azonnal lehetett volna foglalni, de a pénzt utalni kellett volna, a helyi car-tournál meg helyben be lehetett fizetni. Utazás elõtt náluk szoktuk a biztosítást is megkötni.
Köszönöm,hogy válaszoltál.Nem utaztam még irodán keresztûl,így semmi rutinom nincs benne.Ezért is jó,hogy itt van kitõl megkérdezni.Igazán aranyos vagy,Köszi!