Na szóval most beszéltem a Valter travellel semmi gond ök 275-ig válalják az eu árfolyam kockázatát onnantól kezdve az iróda benyeli a veszteséget l legyen az EU330-340-ft úgyanugy kiviszi az utasait.Ez jó de én már három utazási irodával utaztam amelyik csődbe ment
Köszönöm " cserrobi " és " papamaci " a segítséget, biztatást, most már tényleg megnyugodtam!!
Az az igazság, hogy olvasgatom, és nézegetem az oldalakat, de a Dora apartmannról nem sok leírást találtam, és fotót meg egyet csak, azt is kívülről.
Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném!!
Maga a településen merre található?
Viszonyítási alapom, csak annyi van, hogy 1994-ben nyaraltam itt először, és utána 5 éven keresztül visszajártunk ide, és minden évben a Filoxenia apartmanban nyaraltunk.
Szóval ezt az apartmant a mai napig a szemem előtt látom, de, hogy a Dora ettől jobbra, vagy balra esik, azt sajnos nem tudom.
Köszönöm, majd csak megtaláljuk... bár, ezt a térképet már nézegettem egy másik oldalon, de okosabb nem lettem, mert csak egy pár apartman van feltüntettve rajta.
De, azért még egyszer köszön!!!
Szia Andi77.
Mi szintén az Apollon travellel utazunk és a Dora apartmanba fogunk lakni.Junius közepén érkezünk
majd haza és majd megírom,hogy pontosan merre is van az apartman és természetesen képeket is
fogok róla csinálni.Remélem hogy hasznos információkkal tudok majd szolgálni.
Köszönöm, majd csak megtaláljuk... bár, ezt a térképet már nézegettem egy másik oldalon, de okosabb nem lettem, mert csak egy pár apartman van feltüntettve rajta.
De, azért még egyszer köszön!!!
Köszönöm Robi előre is a segítségedet, és minden információd számunkra " aranyat ér " !!!
Egy picit még béna vagyok, mert rámentem a " privát üzenetekre, de ott semmit nem találtam tőled..
Mit csinálhattam rosszúl??
Nekünk a Dora apartman nagyon tetszett....Azt nem mondom hogy egy luxus apartman,de a célnak nagyon is megfelel....
Minket külön megkért a házinéni hogy gondozzuk a virágokat a teraszon ...
Csendes nyugott környezet....!!!!
Andi, szerintem fogod szeretni a Dora apartmant. a házinéni nagyon kedves, németül remekül beszél, angolul nem. nekünk elég sokat segített különböző információknál. Mi egy nagy apartmanban laktunk, nagy terasszal, külön hálószobával, konyharész külön, de mégis egyben a nappali résszel. Nagy fürdőszobánk volt fürdőkáddal!!! Ilyet nem nagyon tapasztaltam még sehol görög honban. A teraszunk egy fás részre nézett. Előtte megijesztettek bennünket, hogy sok lesz a szúnyog. Vittünk elektromos riasztót a szobákba és két spirált a teraszra. Hát a spirálokat nem nagyon használtuk. Viszont minden este a teraszon üldögéltünk, amikor épp nem sétáltunk vagy a parton ücsörögtünk...
Szerintem nagyon jó, nincs messze a part, két utcányira van, csendes, nyugodt, de mégis minden elérhető.
Szia Robi!!!! Minden rendben? Látom mentek "hamarosan"!!!