Andi, szerintem fogod szeretni a Dora apartmant. a házinéni nagyon kedves, németül remekül beszél, angolul nem. nekünk elég sokat segített különböző információknál. Mi egy nagy apartmanban laktunk, nagy terasszal, külön hálószobával, konyharész külön, de mégis egyben a nappali résszel. Nagy fürdőszobánk volt fürdőkáddal!!! Ilyet nem nagyon tapasztaltam még sehol görög honban. A teraszunk egy fás részre nézett. Előtte megijesztettek bennünket, hogy sok lesz a szúnyog. Vittünk elektromos riasztót a szobákba és két spirált a teraszra. Hát a spirálokat nem nagyon használtuk. Viszont minden este a teraszon üldögéltünk, amikor épp nem sétáltunk vagy a parton ücsörögtünk...
Szerintem nagyon jó, nincs messze a part, két utcányira van, csendes, nyugodt, de mégis minden elérhető.
Szia Robi!!!! Minden rendben? Látom mentek "hamarosan"!!!
Igen kedves szomszéd minden rendicsek...
A hamarossanra meg csak annyit,hogy az még nagyon messze van
Na,de ami késik az nem múlik
Privi:Esküvő???
Köszönöm " kicsike " és "berili " nektek is a bíztatást, minden " idei " információ is számomra nagyon hasznos lehet.
Nagyon várom majd a friss fotókat, és beszámolókat!!
Az jó, ha a házinéni beszél németűl, mert egy kicsit én is..
Szia " cserrobi " !
Jó ez a körforgalmas fotó....akkor nekünk a jobb szélső utcát kell majd megtámadni, ugye jól gondolom?
Sziaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ha fentről akartok támadni akkor az elsőn kell elkanyarodni,de amit te lát elsőnek a képen az a 2-es és akkor lentről támadtok....
De máshol is be tudtok jönni a városkába és akkor meg a templom környékén fogtok beérni....