Éva! Köszi az infót! Fogom keresni az Ibusz katalógust én is:D teljesen beleszerettem a Kefalóniába, ha még csak képről is, akkor is..
Júli első két hetében megyünk valamikor, már csak egy csudajó apartmant kell találnunk...
Éva! Köszi az infót! Fogom keresni az Ibusz katalógust én is:D teljesen beleszerettem a Kefalóniába, ha még csak képről is, akkor is..
Júli első két hetében megyünk valamikor, már csak egy csudajó apartmant kell találnunk...
Ibusznak van már Kefalóniára utazása. Egyenlőre 4 szállást kínál, ebből csak egy apartman, a többi hotel, nézd meg.
A Grand Tours-é már megjelent. Ha busszal is vállalod, akkor Őket is megnézheted.
Kónyu! Nekünk csak az egyéni utazásos jöhet szóba, mert olcsóbban jövünk ki (céges autó), és sajnos-nem sajnos ez most nagyon fontos szempont + sok kaját tudunk vinni és kevesebbet költünk helyben...sajnos...
Csatlakozom Kónyu véleményéhez, hogy a Grand Tours katalógusát is érdemes megnézni! És nem csak azoknak, akik busszal akarnak utazni, a szállások (apartmanok) egyénileg is foglalhatók, sokan jönnek saját kocsival. A GT árai nagyon kedvezőek, főleg elő-és utószezonban és teljesen korrekt az iroda. Mi az idén már ötödjére fogunk velük utazni, ezúttal Kefalóniára.
vaesz!
Én a buszt a repülővel szemben említettem, mert a Grand az előbbivel utaztat. Hogy egyéni utazással lehet-e tőlük utazni, azt nem tudom, de a weboldalukon megérdeklődheted, ott van a mail-jük és a telefonjuk is.
Kónyu! Tegnap írtam,-pont az előtted lévő hsz-ban,- hogy lehet egyéni utazással is foglalni a GT szállásait (és azt is hogy az áraik is kedvezőek). Vaesz elhiheti ezt az infót nekem.
Kónyu, Jutocsa köszönöm szépen, már néztük a GT katalógust. Ismerem őket, nagyon jók és az árak is elég alacsonyak. A Hermés apartmannal szemezünk, de nagyon, így a képek (és Kónyu) alapján nagyon bejött! Egy gondom van csak, hogy félek mire foglalni tudnánk, betelik a szállás, mert nagyon kevés a három ágyas szoba És akkor megint kereshetünk valami mást.
Igazán megvallva az lenne a legjobb, ha 10 napra tudnánk szállást foglalni. Mert az egy hét kevés, a két hét sok, de ilyen nem nagyon van
Éva, köszönöm a linket, megnézem, ezzel még nem is találkoztam...