Szeptemberben voltunk az alexandros ban. Maga az apartman szép állapotban van. A medence ápolt jól használható. Mi az emeleti szobában a medence felől voltunk. A szoba tiszta ápolt. Viszont ami nem tetszett az a koNyhafelszerelés hiányossága és állapota. Mikro nem volt. A rezso vezetése szigetelőszalaggal javítva stb... De ezeket leszámitva bátran ajánlom.
Sziasztok! "gulyi" Jó az apartman és nagyszerű az idegenvezető,ha valami észrevételed van természetesen szólj a tulajdonosnak ill. Vaszilisznek. A szomszédnak a hűtőjét estére lecserélték. A rezsót azonnal kicserélik és nincs olyan amire nemet mondanak. A fényképeket,videókat és leírások ajánlom Neked és "olahgyuri"-éknak is. Ha van kérdésetek,természetesen szívesen válaszolunk. Gyerekek, a seregély családok még mindig a közeli fán élik életüket?
"olahgyuri" kérlek várj türelemmel én még nem voltam a Stratosban, de jó helyen van a parton a medencéjében már fürödtünk többször is. A büféreggelit sehol nem kérném,sőt a törölközőket sem!
Most találtam, egészen jó és nem is régi:
https://www.youtube.com/watch?v=NNnNJnjGF54
Felmegy a Panoráma étteremig és bemutatja a partot a kikötő előtt és utánit is. "olahgyuri" a Stratos a kikötő előtt van és a kerti kapu a malibu Beacra néz,de nem zavaró.
Sziasztok!
Köszönöm a tájékoztatást,és még annyi lenne,hogy a fő úton befelé jobb oldalon volt egy szuper market,ami állítólag bezárt.
Nyitottak ott valamit helyette?
Hali!
Igen a sárga nagy szupermarketre gondolok,elolvashatatlan kék betűkkel.
Tavaly úgy volt,hogy bezárják,mert tulajdonost vált.
"Vicosz" linkje jó,csak az utca kép 2011-ben készült. Valami arvanitidis a neve.
De a DIA volt a leg olcsóbb,mikor ott voltumk
Tenkjuh!
Örömmel olvastam soraid, májusba utazunk Stavrosra Apollonnal.Nem vagyunk nagy igényűek ha már az alap felszereltség meg van én már annak is örülök .Viszont megszeretném kérdezni h autót lehet e ott bérelni nagyon szeretünk kirándulni .Sajnos idáig még senki nem írta meg .Minden infó érdekel.
Sziasztok !
Tudna valaki nekem stavros-i szálláshelygyűjteményt ( én leginkább a ktétai Stavrost találtam meg) , olyan kellene ami nem magyar nyelvű, mert én a tulajdonossal szeretném ezt lebeszélni.
Köszönöm szépen
Mi autot nem béreltünk de ugy emléxem hogy van rá mód. A kinti idegenvezető biztos h fog tudni segíteni . Egyébként kis sétával a laktanya mögött át lehet sétálni vrasna és asporvalta irányába, a sorrendben nem vagyok biztos.
Mi busszal mentünk át Asprovala/Vrasnára. 2 euro volt a jegy. Mi az ellenkező irányban sétáltunk sokat, ha a kikötőtöl jobbra sétáltok jó sokat, ott van szép, sárga homokos strand. Van közte egy kis senki földje, az a rész elég lelakott, koszos, régi elhagyott parti épületek, régen disco, vagy nagyobb taverna lehetett. De ha túl sétálsz rajta, onnan még egy 20 perc, és ott tök szép part van. Bár buszmegállot láttunk visszafelé, nem mentünk vele, mivel odafelé nem láttuk:) De jót gyalogoltunk a parton, szépen lebarnultunk addig.
Ami jó kis séta, az a piac, ne hagyd ki, bár semmi extra, de a kilátás pazar onnan fentről, és a templom is szép.
#2273572015-03-01 16:39:56 Válasz a #227282. hozzászólásra
szia! érdeklődnék hogy stavros alexandros panzio és asprovalta panagiotis apartman között kb gyalog milyen messze van ha esetleg tudod azt megköszönném. vagy némi segitséget mert többen megyünk és mi asprovaltán szálunk meg ök meg stavrosban elöre is köszönöm.