Macsosz bizony látom a napok számát rohamosan fogy azért még ha nekünk úgy is tûnik most,hogy sohasem jön el az indulás ideje
Ti már az autóbérlésen is túl vagytok,mi sajna csak a helyszínen angolnyelvtudás híján de mi is számítunk arra, hogy utószezon és azért lesz engedmény
WitheFrost
Fogok írni biztosan én is,de azt nem ígérhetem, hogy olyan olvasmányos lesz, mint a Téd és Haspóké,sajnos nem vagyok egy nagy "író" de azért igyekszem majd
Szia Tzotya!
Amíg nem írtam meg az én beszámolómat és nem kaptam pozitív visszajelzést addig én is azt gondoltam nem tudok 5 mondatot leírni, de Haspók írása annyira tetszett, hogy amikor elkezdtem írni az enyémet csak úgy jöttek a szavak és a gondolatok
Nagyon jó érzés volt írni, mert egy kicsit olyan volt mintha megint ott lettem volna.
Kár, hogy nem vagyok ott és hol van még a jövõ nyár
Egy helyen hirtelen ötlettõl vezérelve kértem néhány utazási katalógust, amiben van Görögország, a kezembe nyomtak egy párat, köztük volt az Aelous is, úgyhogy jól kiolvastam tövirõl-hegyire. Pont Krétánál van egyébként egy bakijuk: az egyik képen Preveli beachet írnak, na az pont nem a Preveli, hanem Agios Pavlos... Van még benne egy másik kép is, azon nincs felirat, de kicsit csodálkoztam, hogy miért tették be egy Dél-Krétás ajánlóba, mikor sztem Katholiko van rajta, ami Kréta északnyugati részén van az Akrotiri-félszigeten.
Szia Haspók Sikerült Bár csak részvizsga volt,de ez is fontos
KÉRDÉS: van-e Ierapetrán irodája a Papas autókölcsönzõnek
Az emil-jeikbõl nem nagyon derül ki.Mi nem tudjuk a szállásunkat,így
vszinû el kell mennünk a kocsiért.
Macsosz
Merre vagytok Nem nagyon van mozgás a fórumon Csak nem Krétára ment mindenki
Macsosz Lehet gratulálni a vizsgádhoz Remélem sikresen túl vagy rajta és mostmár csak Krétára összpontosítasz Már csak 8-at kell aludni és ha az égiek is úgy akarják akkor irány:
KRÉTA
WhiteFrost Fogok írni biztosan, bízom benne ha nekifogok, akkor majd jönnek a mondatok magától.Elhatároztam ,hogy jegyzetelni fogok mindennap a kirándulásaink alatt,és így sokkal könnyebben fog majd menni a beszámáló írása.Látom a blogodban,hogy tavaly ebben az idõben voltatok ti is "kettecskén" a pároddal nyugtass meg légyszi,hogy az idõ tökéletes volt/igaz nézem mindenap a helyi idõt és idáig még mindig 30 fok feletti volt a nappali hõmérséklet /,mert ami itthon van most az nagyon elkeserítõ
Bár a kérdés WhiteFrostnak szólt,válaszolok én
Napsütést és 29-31 fokot rendeltem Krétára az égiektõl
Ja a tengert 24 fokosra kértem
Így jó lesz Neked is
Macsosz
Még nem voltam az irodában holnap megyek,de lehet ma már benézek hátha ideadják az papírokat. Annyit már mondtak, hogy 10,30 kor indul a gép Ferihegy 1-rõl /de még csak tájékoztató azt mondták /