Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az infókat!!!!
Nagyon nagyon aranyosak, kedvesek vagytok!!! Hogy hálálhatom ezt meg Nektek:?:
E-mail címem: varnai.a@freemail.hu
Csöppvagyok, Erikaszi!
Mi is kint leszünk még mikor Ti érkeztek! Mi júli. 14-30-ig leszünk.
A francba csöppvagyok! Azt hittem plusz egy tag , nah jó csak viccelek..., ki is ment a fejembõl, h tavaly is itt ismerkedtünk meg!
Hm az szupi lenne, mert beszéltem Böbivel és kigyûjtögette a lehetõségeket, kérdeztem az árakról, de nem vmi biztatóak! 50ezer 1 hét, buzsköltség még nincs benne! Jah amúgy vmi kép van az apartmanról, mert próbáltam keresni, de sikertelenül. Jah és mintha úgy emlékeznék, a tavalyi hozzászólásokból, h a Németh travel egy csöppet megbízhatatlan! :S
Adri87! Már megháláltad, h megköszönted! ALAP! Jaja, bizti öszefutunk! Júúúj már alig várom, h megint sunshine, dizsi, napfény...ááááááááááááááááááááááá, csak addig még van egy kis idõ... meg jó sok vizsga... :S de vhogy csak eltelik ez az idõ is!!!!!!!!!!!!!
Jah hol állítjátok be az utazás idõpontját... ?????? Mert nekem a profilba az nem jön ki! Ha meg itt a hozzûszólásokba nyitom meg a saját profilom nem lehet beleírni! :S Meg már tavaly is próbálkoztam képet feltölteni, olyan méretekkel ami meg van adva és nem engedte? miért??????? annál kisebb méretût nem tok gyártani!
Fórum -> Utazólista ott beírtam az adatokat majd a beírásra katt. Nekem így sikerült elsõre.
Képet épp most próbáltam feltölteni, de nem ment pedig én is a megadottak szerint próbáltam.
Ha van valakinek qaud bérléssel kapcsolatos információ, kérném küldje el nekem az alábbi mail címre: doxman@freemail.hu
Amire szükségem lenne: hol érdemes bérelni, ha van valakinek tapasztalata, mi kell hozzá, milyen jogsi kell, köuton is lehet használni-e (mert nálunk nem lehet), ár ...stb.
Na Erika én vagyok Judit Velem ismerkedtél meg itt tavaly...na írd be a keresõbe h Németh Travel menj rá az oldalra, Görögország-Paralia és ott a legfölsõ apartman ház az Odyssia:) Milyen problémák voltak a Németh Travellel mi most megyünk harmadszorra velük és hát mindig odaértünk meg haza:)