tengergirl!
Kérdésedre-a válasz-Zakyntos volt előbb,aztán Korfu.Vannak helyek ahova szivesen visszatérnénk,de az uj megismerése ennek gátat szab.Idén ha sikerül,talán ismét Korfu,ez nem ellentmondás.Mivel már sok" menő helyet felfedeztünk. alig marad valami/ezt arra értem,amit utazási irodák szerveznek/Valaki itt leirta melyik szigeten mi van.Nekünk édes mindegy,mi imádjuk ezt az országot,s nagy örömmel indulunk neki az "ismeretlennek"Valóban ne sokat vacilálj,hanem "pame" ahogy a görög mondja.
Megnéztem amit ajánlottál.. A google maps-t.. Nagyon klassz:) Barangoltam is picit benne.. Most majd leragadnak a szemei, ugyhogy huzok aludni, de még utazás előtt eltévedek benne:D
Köszi a tippet!!
Gyakorlottabb, sokat tapasztalt utitársak......tisztelt ház....
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi a neve annak a narancs likőrnek amit Korfun gyártanak?????
Bár idén nem Korfu a cél, így megköszönném ha valaki megtudná mondani nekem egy olyan infóval, hogy ezt a nedüt csak Kofun vagy pl.: Toloban is lehet kapni.......?
Szép napot......
Júliusban utazunk Korfura, és több kérdésem is van. Olvasgattam a fórumot, de a teljes választ sajnos nem találtam.
Pár éve nyaraltunk Lefkádán és ott volt olyan komp, ami fejenként 1 euroért átvitt a környező szigetre. Korfun létezik ilyen olcsó megoldás? Konkrétan Paxosra szeretnénk átmenni. Olvastam,hogy van szárnyas hajó 16 euróért, de valami olcsóbbra gondoltam. Paxoson tényleg lehet robogót bérelni? Ha igen , akkor melyik városban tudunk bérelni? Szeretnénk azzal körbejárni a szigetet. Ha van komp,akkor melyik kikötőből indul? Engedik, hogy a Korfun bérelt robogót komppal átvigyük Paxosra, vagy nem szabad levinni a szigetről? Előre is köszönöm a válaszokat!
Korfuról szervezett kirándulást indítanak Paxosra, Antipaxosra. A bérelt robogókat és autókat nem lehet kivinni a szigetről. A kompon rögtön szólnának!
Tenger | #140831 | 2010-06-23 13:10:47 | Válasz a #140830. hsz-ra
Tudom, hogy van szervezett kirándulás, csak mi magunktól szeretnénk menni, mert akkor ott állunk meg ahol mi szeretnénk.
Ez engem is érdekelne,most szedem össze az infokat.,átfutottam pár könyvet,de csak azt irja,hogy különbözö irodák,illetve hajó társaságok inditanak kirándulást Paxira.Annyit hirtelen találtam,hogy"bizonyára meg tudunk szervezni egy hajó kirándulást Kavoszból Paxi szigetére"Persze az is számit honnan akarod megközeliteni?mármint Korfut,avagy Kavoszt gyalog,vagy jármüvel?Azt hiszem ez esetben nekünk talán a fakultativ a legjobb,hiszen jön a transzfer.A legjobb lett volna Pargáról,mert ott a kikötöben kinálnak utakat egyénileg is./Nekünk pechünk volt,mert a rossz idő miatt elmaradt/Talán itt bepotoljuk.Biztos lesz valaki aki segit neked,és én is megtudom lehetséges-e az egyéni szervezési
Szia Berili! Olvasgattam a fórumot és látom ti is Korfura készültök. Mi is szeretnénk menni két kicsivel(4éves és 16 hónapos),sajnos olvastam hogy szükségetek volt orvosra. Ezzel kapcsolatba kérdezném,hogy kint sokba kerül-e az orvosi ellátás? A kicsinek van időközönként visszatérő betegsége és nem tudjuk belemerjünk-e vágni külföldi nyaralásba.
Válaszod előre is köszönöm, üdv:Betty