Mi is ezt a hotelt néztük ki, csak 07.08.i időponttal, le is kértem, van-e még hely, hát az utolsó két helyet tudnánk lefoglalni a repcsin. Keddig eltették nekünk azt utat, addig kell meggondolnunk.
Szerintem ez nagyon drága, így akcióban. Megnéztem a Personal Tours honlapján, az eredeti ár ennyi. Valami nem stimmel, vagy csak én néztem el valamit???
Sziasztok!
Most szeretnék szállást foglalni Aghios Sostis-ba, az Ibéria Apartmanba, és az lenne a kérdésem, hogy a 6-os szobának van e saját erkélye, mert amit képet láttam, az nagyon pici volt, és nem igazán látszott rajta semmi. Egy kis magánélet meg nem lenne rossz, főleg a földszinten.Aki már volt ott, légyszi mondjon nekem okosat!
Nagyon köszi!
Tavaly a Personal Tours-szal mentünk Zakynthosra, annyira "last minute", hogy péntek reggel írtam e-mailt, kicsit később hívtam a forró drótot, ott azt az infót kaptam,hogy már nincs hely, majd délután 2-kor hívtak, hogy van még 2 hely (és csodálkoztak, hogy a forró dróton tévesen informáltak), így a szombat reggeli gépen már ott ültünk Javaslom, hogy ne csak telefonáljatok, hanem írjatok e-mailt is nekik.
Elkészültem saját Zakynthosi albumommal, igyekeztem feliratozni a helyeket, de már így is van olyan partszakasz amire már nem emlékszem pontosan hol készült.
Sok helyen jártunk, ha valakit érdekel, itt a címe:
Én is szívesen visszamennék, csak az a gond hogy hajt a kíváncsiság is más helyek "felfedezésében"!
Kapásból 9 újabb uticélt tudnék felsorolni, csak Görögországban, és előbb ezeket részesítem előnyben. Aztán, hogy mit hoz a jövő, ki tudja