Azt írta a csaj, hogy a következő hónapban nézzem az oldalt...
Ha szeretnéd, szívesen elküldöm neked a válaszlevelet priviben (leírta a rendelés menetét is, meg ilyen infókat is.
Én is meglepődtem a 19 euron, az oldalon meg islehet venni a jegyet, és persze majd akkor hiszem el teljesen, ha a saját szememmel látom az oldalukon
Sziasztok! Készül valaki Karpathosra??? Mi már nagyon várjuk az Aeolus katalógust. Remélem nem lessz nagy árváltozás tavalyhoz képest. Először hónap közepére ígérték most a végére. A kombinált útra szeretnénk menni. Busz -komp-repülő. A kompra vagyok nagyon kiváncsi a többit már próbátam. Ha minden igaz egy nap a komp. Esetleg ha valaki még készül erre a szép távoli szigetre írjon ! Sziasztok Erika
Én nem készülök még oda (habár ez sem lenne rossz úticél), de ha mennék, akkor biztos saját szervezésben oldanám meg, én olcsóbban kijönnék, habár kíváncsi vagyok végül milyen árat mond az utazási iroda.
Ha majd megtudod, beírod ide, hogy mindenki lássa, irodával mennyiért lehet eljutni?
Tavaly voltak így Kristiék, ha itt visszaolvasol, illetve a beszámolók között is, ott van az ővé. Bár ők egy csodaszerű véletlen folytán megúszták a kompozást és az utolsó pillanatban derült ki, hogy repülnek Athénból. Viszont összehasonlításképp vannak olyan beszámolók is, amikben hasonló kombi-utat írnak le Lefkadara vagy Krétára.
Legutóbb vojandi szerkesztette (2009-01-18 15:50:02), összesen 3 alkalommal
Szia Erika!
Most látom, hogy még Te sem tudsz sokmindent. Nem lesz hosszú az út busszal és komppal? Egyszer valaki mintha írt volna róla, hogy ide szeretne menni.
Szia Firkamano! Ha jól emlékszem kb 65000 ft volt tavaly szerintem ez nagyn jó ár. Örülnék ha most is hasonló lenne, az utobbi években mióta van ez a kombinált út ilyesmi áron van. De ha megvan az ár megírom. Szia erika
Szia Frézia! Az út biztos hosszú lessz de ez már a nyaralás része. Mi a buszozást is jól bírjuk/ pedig én dedalonnal utazok/ úgy készülök . hogy sokat utazok és jól érzem magam. Ezis egy kaland Szia Erika
Szia Vojandi! Olvastam már Kriszti beszámolóját csak ugye pont a kompozás maradt ki. A te beszámolódat is átolvastam egy párszor ezután döntöttünk úgy , hogy ide el kell egyszer jutni. Ha sikerül nagy segítégemre lesznek a beszámolóitok , nagyon jó részletessek. Szia Erika
Ennek örülök. Sajnos már nem emlékszem ki ment komppal Krétára (talán Whitefrost?), Lefkadara pedig Kakadu. Olvsd el az ő beszámolójukat, mert ezek alapot adnak a kompos részhez, illetve a Lesvos topikban is írt a nyáron egy utazó, aki ezzel az aeolusos kombinált megoldással uatzott.
Karpathosról meg csak kérdezz, ami eszedbe jut. Nagyon kellemes emlékként emlékezem vissza rá.