Ezer köszi firkamano! Eddig hat helyre írtam. Az angol tudással nálunk is gond van. A német viszont annál jobban megy. Én is a fővárosban gondolkodom, mivel mi szeretünk esténként sétálni és attól félek, hogy a kisebb falvakban nem igen lesz mit nézegetni. Adamasból viszonylag könnyen eljutsz mindenhova. A milosi hellaszosok közül mi leszünk a sereghajtók, mivel szeptemberben utazunk.
firka!
Csak kíváncsiskodom! Már elkelt ez az év Jövő évre gondolkodunk Skopelos és Milos között. De előbb begyűjtjük az infókat Tőletek, "elsőbálozóktól"
Nekünk is jövőre Milos vagy Kréta vagy egy újabb peloponnészoszi körutazás között mocorog az agyunk.
A döntés nem lesz könnyű, úgyhogy én i snagyon vároma visszatérőket sok szép képpel, meg beszámolóval!
Szerintem Milos és Kréta egyszerre simán megoldható (még mindig nyugatkrétát preferálom) szerintem egy fantasztikus nyaralás jönne ki ebből
Kónyu!
Jegyzetelj csak, majd a képek láttán úgyis Milost választjátok, főleg hogy szinte annyiból lehet kihozni mint Skopelost. De lehet hogy most tévedek, de szerintem előszezonban nem kerül sokkal többe Milos
Szanna!
Igen, én is erről beszéltem, mi bárhol vagyunk a szigeten, minden este bemegyünk a fővárosba, így végre először élvezhetjük ezt majd robogó nélkül
Úgy látszik egy cipőben járunk angol terén, régen tudtam én is németül, de már elfelejtettem. Viszont találtam ám olyan szállást is, csak betelt, ahol németek a tulajdonosok és csak télre mennek haza Németországba Milyen jó lehet nekik
Szia firkamano!
Én minden emailomban megkérdeztem, hogy milyen nyelvet beszélnek. Eddig ketten válaszoltak. Mi egyébként hárman utazunk, ezért olyan szállást keresek, ahol a harmadik ágy nem a dupla ágy mellett áll. Szeretem ha nyugis helyen van a szállásunk, de 1 kilométeren belül életnek kell lennie!
Üdv:Szanna
Nekem van tök jó sablonszövegem mikor szállás után szeretnék érdeklődni, vagy kölcsönzőtől kérdezek, a barátnőm segített benne, azokat küldözgetem ész nélkül
Nem, nemjó a kettő együtt. Mert Krétán 3-4 hetet szeretnék eltölteni, hoyg A-tól Z-ig bejárjam, míg Miloson is szeretnék 2 hetet, ennyi szabi pedig nincs! Szóval vagy ez vagy az, vagy esetleg Haspók-féle kombib-verzió 3 hétre.
Jaj, bocsi, persze, gondolhattam volna, hogy ennyi időre mennétek
Mi maradunk az 1-1 hét szigetenként, így is elég soknak számít nálunk a két hét
De majd egyszer nekünk is lesz egy egyhónapos görög körutazásunk (Ha minden igaz, nem is olyan nagyon sokára)
Mindenesetre szerintem teljes 2 hét talán sok Milosra, én biztos kombinálnám valamelyik szigettel, ha ennyi időnk lenne ott. Amorgos még tetszik nagyon...
Milosnak olyan egyedülállóan mesebeli partjai vannak, hogy ha oda utazom, nem csak egy pár napos állomásnak szeretném a helyet, hanem valódi két hetes láblógatós pihenésnek. Talán két hét így sok is lenne, de tíz nap körül lenne szerintem reális.
Csak az idén marad ki Görögország, jövőre mindenképpen megyünk, de úticélból jelenleg egy tizes listám van, a választás nem lesz könnyű.
Szia firkamano!
Én a babelfish fordító program segítségével írtam meg a sablon üzimet és az küldözgetem némi variációval ide-oda. Igaz ez németről fordít, de a magyar nyelvűt nem találtam túl jónak. Megyek is írogati a többi szállásadónak.