Érdeklődnék, hogy nem-e tudtok árajánlatot mondani motorcsónak bérlésről Vourvourou-n.
Főleg 6-7 személyes érdekelne, nem tudom, lehet a 7 személyeshez már kell vezetői eng. Ha valaki lát kint valamit, légyszi fényképezzen vagy írjon.
Azok a hajók, amiket engedély nélkül lehet vezetni max. 5 személyesek tudtommal. Ha jól értem a motor teljesítménye dönti el, hogy kell-e jogsi (30 LE alatt nem kell). A másik, hogy megvan minden hajónak adva a szállítható személyek száma. Mi mindig ketten megyünk felvenni a hajót, és utána szállnak be a többiek. Fizikailag elfér 6-7 fő, csak nem szabad. Mi 4 felnőtt + 2 gyerek verzióban kényelmesen elfértünk.
Sziasztok! Úgynézki VOURVOUROU-ban sikerült egy éjszakát foglalnom, aztán másnap megyünk át Sarti-ba. Kérdezném aki járt már itt, hogy étterem vagy bár vagy hasonló van-e ahol pl. a VB meccseket lehetne nézni, kajálni stb.
#2182522014-06-18 20:06:41 Válasz a #218232. hsz-ra
Igen, van több is! Mivel a falu egy utcából áll végigdöcögsz rajta, és ki lesz írva az út szélén megállító táblára. Merthogy csalogatja a kuncsaftot.
Ahol biztosan van tv, az a falu tulsó végén levő gyorsbüfé (gyros, souvlaki...) nagy terasszal, ott mindig sport megy esténként.
#2182792014-06-19 08:11:26 Válasz a #218262. hsz-ra
Ez a gyrosos a falu túlsó harmadában, az út jobb oldalán van. Majdnem szemben a Karidi beach letérőjével.
Nekem az éttermek közül a Paris a kedvencem. Ez közvetlenül a tengerparton van, nagyjából a Dionyssos supermarkettel szemben. Ott szerintem nem lesz meccsnézés.
A gyrosos csapattal szemben van egy jó kis pizzéria, ahol vannak "normál" kaják is. Gyanítom, hogy ott is van tv! A gyrosos mellett van egy palacsintázó is, szerintem ott is lehet majd meccset nézni. Egyébként van a faluban legalább 20 étterem, de nagy részében nem is voltam még, vagy csak 1*.
Sziasztok!
Nagyon nehezen, már le sem írom mennyi telefon és email után sikerült szállást találni.
Néztük amit Jox linkelt, de ott nem sikerült foglalni, mert mindegyiknél írta, hogy a tulajdonos nem frissítette az adatokat, nem biztos hogy van hely az adott időszakra.
Az volt a probléma, hogy 13 napra megyünk és sehol nem volt végig hely, viszont 1 hétnél kevesebbre sehol nem adták ki és persze ütköztek a dátumok. Volt ahol csak 30-tól lett volna, volt ahol 03-tól...de mi ugye augusztus 28-tól megyünk.
Így most 4 éjszakát leszünk a Dimitrosban, és a többit pedig a Panagi apartmanba. Szerettünk volna egy hetet a Dimirtosban tölteni, de Panagi nem adta 6 éjszakára:-(
Igen, nagyon nehezen:-) Köszönöm a sok segítséget, drukkot.
Végül 80% hogy a férjem kocsival fog jönni, és randevúzunk Thessalonikiben, mi Hunorral repülővel megyünk.
A booking.com egyébként tuti? Ha ott lefoglaltam és visszaigazolták akkor mehetek is? Nemtom még sose foglaltam a bookingon, vagy hivjam fel a megadott telefonszámot előtte?