Tud valaki infóval szolgálni,hogy a Milos beach-ra milyen út vezet?
Arra gondolok,hogy autóval vagy gyalogosan közelíthetõ-e meg?
Úgy rémlik mintha valaki azt írta volna,hogy csak gyalog tehetõ meg kb.40 perces hegyi túrával fûszerezve,de nem vagyok benne biztos.Szeretnénk megnézni majd ezt a strandot,mert nagyon szép képeket találtam róla a fotóalbumba.
Köszi a segítséget!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy aki a Metropolban van, az csak a Nydri Beachen tud fürdeni? Mert ha jól láttam, a Metropolnál van a kikötõ. (Nagy és kicsi is)
Szia Dettix, látom, Ti is a Metropolba mentek. Melyik irodával? Mi az Apollonnal, és július 30án startolunk Budapestrõl. Ha jól látom, Ti korábban mentek, mint mi, úgyhogy megkérhetlek majd, hogy felrakj az apartmanról, meg Nidrirõl egy-két képet ide? Vagy emailben is nagyon jó lenne, ha tudnál küldeni. KÖszönöm!!
Szia Mon!
Igen, mi korábban indulunk, 16-án, de indulásod elõtt nem tudok képeket felrakni, mert még szabin leszek. Én kaptam a Metropolról pár képet, ha adsz egy e-mail címet, továbbküldöm neked.
Szia Niki.
Köszönöm a jókívánságaidat,de sajnos nem én utazok legelõször Lefkadára.Az elsõ turnus az Apollon travellel
már hétfõn indul.Én csak egy hét múlva,de már szinte minden elõ van készítve a nyaralásra.Egyébként ebbe a
topikba elég gyakran író Kónyu lesz az elsõ Lefkadára induló,akinek én is nagyon jó utat,jó pihenést kivánok,
és akivel lehet,hogy még találkozom is,mert mi is a Metropolban fogunk lakni.
JÓ NYARALÁST KIVÁNOK!!!!!!!
Az utazólistáról szúrtalak ki, mint leghamarabb utazó.
Azt gondoltam,hogy Kónyu is mostanába indul,de az utóbbi napokba nem írt / azt hittem már kint van /
Nem baj!
Mindenkinek jó készülõdést,és mégjobb nyaralást!!!!
Nagyon jó nyaralást, kirándulást kívánok a mostanában indulóknak. Gyertek haza minél több élménnyel és fényképpel. Már nagyon várjuk a beszámolóitokat. Kellemes nyaralást!
Szerencsére még itthon vagyunk, mert az idõ elég sz.r, de mire befutunk, már úgyis napsütés vár ránk. Drámát nem szoktunk 1-2 esõs vagy felhõs napból csinálni, úgysem az a napra kifekvõs típus vagyunk, bár egy kis sznorizást azért elviselnék, igaz Lefkadának nem ez a fõ "profilja", a víz alatti élet nem olyan látványos, mint pl. Thassoson v.Kalymnoson. De a táj mindenért kárpótol, ha épp nem az eldugott v. kevésbé eldugott öblöket járjuk, majd bekiránduljuk a hegyeket. Egy biztos, unatkozni nem szoktunk. Ha megjöttünk, jelentkezem új infókkal, de ott nem netezéssel múlatom majd az idõt.
Sziasztok Lafkada-rajongók!
Új vagyok a fórumon, bár már régóta olvasgatom. Köszönet Nektek a sok hasznos infóért. Hétfõn az elsõk között irány Nidri! (az Apollonnal). Már nagyon várjuk. Ha hazajöttünk szívesen válaszolok a kérdéseitekre.
Üdv: Kagi