Még annyit megkérdezhetek, hogy az Aegean oldalán ugyebár kiválasztom, hogy melyik időpont, és jobb oldalt írja hogy all inclusive mennyi, tehát total X euro.
Akkor erre még jön vmi?
Poggyászdíj mennyibe kerül náluk? Nem mentem tovább a foglalásba.
És kártyával fizettél a neten? Vonnak le még kezelési költséget?
Tehát a kérdésem az, hogy ami kiírnak totál összegnek, mennyi jön még rá?
Úgy emlékszem, hogy pontosan ugyanannyit kellett fizetni a jegyért, mint ami ott a jobb oldalon ki van számolva, egy centtel sem többet. Arra nem is emlékszem, hogy lett volna külön csomagdíj...
De majd este megnézem pontosan, hogy mi van a jegyen!
Ja, és igen, kártyával fizettem a neten, és vontak le pluszban valamennyit, de ez elég érdekes volt, mert úgy emlékszem, hogy amikor megkaptam az sms-t rögtön a kártyás fizetés után, akkor abban volt x ezer Ft, később pedig, amikor már a bankszámlámon láttam az tranzakciót, akkor pedig már x ezer Ft + valamennyi Ft volt az összeg. De majd este megnézem est is, hogy hogy volt.
Ja, és igen, kártyával fizettem a neten, és vontak le pluszban valamennyit, de ez elég érdekes volt, mert úgy emlékszem, hogy amikor megkaptam az sms-t rögtön a kártyás fizetés után, akkor abban volt x ezer Ft, később pedig, amikor már a bankszámlámon láttam az tranzakciót, akkor pedig már x ezer Ft + valamennyi Ft volt az összeg. De majd este megnézem est is, hogy hogy volt.
...érdekes ,nem igazán értem .
...vontak le pluszban valamennyit, - biztos , hogy nem az Aegean ; a bankod keverhetett .
Valószínűleg igen, de már nem nagyon emlékszem, azért mondtam, hogy majd megnézem este. Máskor netes külföldi vásárlásnál is előfordult már hasonló (pl. autókölcsönzésnél), úgyhogy nem nagyon foglalkoztam vele.