Ha jól tudom a Neckermann vendégeit az Emmanuil Travel várja, ahol szintén van egy nagyon kedves magyar nyelvû telepitett idegenvezetõ. Én az Anett Tours-sal mentem programokra, s maximálisan elégedettek voltunk. A Katerina házzal szemben lévõ magyarokkal nagyon jól összejöttünk, s õk is szerettek volna velünk jönni a programokra, de Anett azt mondta, hogy nem fair a másik irodával szemben,hogy mi vigyük az utasait, így nem jöhettek velünk.
Ezt pontosan így gondolom én is! Nem fair, de amennyiben komoly indok van rá, elképzelhetõ. Pl volt egy fiatal társaság, akik nem jelentkeztek a skiathosi programra a saját irodájuknál, de késõbb a visszatérõktõl annyi jót hallottak, és annyi szép képet láttak, hogy nem akarták kihagyni. Mivel nálunk egy másik napon ment a csoport Skiathosra, ami még belefért az õ nyaralásukba, szerettek volna eljönni! Ekkor miért mondjuk, hogy nem??
Befeketíteni a saját irodájukat, vagy különbözõ indokokkal átcsalni, beléjük beszélni dolgokat nemhogy nem fair, de tisztességtelen!
De tudod, erre igazán nincs is lehetõség, hiszen mindenki a saját utasaival van kapcsolatban. Ha hozzám nem jön oda vki, én nem fogok idegen, magyarul beszélõ embereket leszólítani az utcán.
És mindenki csak a saját utasaiért tud felelõsséget vállalni. ha más iroda útján merül fel panasz, vagy történik vmi, abban nem tudunk segíteni.
Én nem téged akartalak megbántani!Teljesen egyetértek veled! Többször is voltam már Nei Poriban és Platamonban , és sajnos egyszer elõfordult Nei Poriban, hogy az egyik abc-nél egy idõsebb hölgy elkapott a Meteorákat ajánlva, hogy menjünk el velük!
Egyébként Nei Pori és Platamon is egy gyöngyszem.Bár sokan idegenkednek tõle, mert nem szigeten van. Pedig ezekben a falvakban is minden gyönyörû!Imádom az Olymposzt nézni fürdés közben, vagy hajnalban a napfelkeltét!
Köszönöm a választ! Felmerült még bennünk a búvárkodás lehetõsége ...hmmm... igazán bevalljuk nagyon szeretnénk ... természetesen a páromnak is újdonság lenne. Igaz,nincs tapasztalatunk ... de sokat hallottunk a tenger szépségérõl és õszintén,vonz is bennünket ...nem kicsit ... A kérdésünk az lenne,mivel gondoljuk nem engednek azonnal a víz fenekére...hogy mennyi idõt vesz igénybe az oktatás,mármint hogy mennyi idõ múltán nézhetjük meg a tenger gyönyörûségeit? ... nah,természetesen az árak sem utódlagos szempontok.
Sajnos Nei Poriban nem fogtok tudni ennek a szenvedélynek hódolni. Tudod, itt a part sík, finomhomokos, lassan mélyülõ. Nem éppen egy búvárparadicsom! Nincs búvárközpont, búvároktatással.
Ha mást nem, vesztek egy szemüveget, pipát, és megcsodáljátok a medúzákatl...
Vannak szép átlátszóak, meg ragyogó kékek is
Medúzák?????? Na az nem jó hír. Tavaly taliztunk velük elõször közelrõl, hát érdekesnek érdekes volt elõször, de utána... Végül is a Krisztáékkal össze fogdostunk egy párat csónakba, a gyerkõcök kicsodálkozták magukat. Jó lenne ha az idén kimaradnának a nyaralásból.
De egy szemüveggel ha feljebb mentek a kövesebb rész felé nagyon szép dolgokat lehet látni. Igazából nem tudom a pontos helyet, de Nei Pori környékére tévedtünk egyszer, nagyon durván köves volt a part és a tenger is egy darabig, de csodás halacskák úszkáltak arra felé. Ott fogtunk polipot is, de a part felé tartva megcsúszott a halászunk és egérutat nyert a csápos uraság. Pedig jó kis vacsi lett volna belõle.
Azért semmi vész, medúza ügyben!! Fõzezonban ritkán fordultak elõ, és inkább a mély vízben. De szeptemberben, amikor sokat volt szeles, hûvös idõ, akkor közelebb jöttek a parthoz, és akik az idõjárás ellenére bemerészkedett volna a tengerbe, az is meggondolta. Medúzacsípés is fordult elõ, de szerencsére csak egy esetben kellett injekció. A többiek megúszták egy kis kellemetlenséggel és Fenistillel.
Fekete kagyló ügyben sajnos nincsenek infóim!
Köves part pedig Platamonas környékén található. Valószínûleg arrafelé jártatok.
Látom Rebeka, még 115 nap, és találkozunk!! De jó is ez a számláló!! Bár én kicsit megrémültem, amikor megláttam azt a 87 napot!!
Mert soknak vagy kevésnek találtad, hogy így megriadtál? Nem túl régen én is hasonló számtól riadtam meg, de az még hátra lévõ tanítási nap volt. Szerencsére azóta már lecsökkent ez a szám.
Háááát... szegény Lisa a búvárkodásba nagyon beleélte magát, de viccbõl én is mondtam neki, hogy majd veszünk egy szemüveget és pipát és majd kergetjük a rájákat
De végül is ez sem hülyeség, mivel már máskor mi is megjátszottuk ezt és tényleg klassz volt. A meduzákat egyszer én is meglesném, mert még nem láttam õket közelrõl... Csak a hajóról mikor Thassosra mentünk. Akkor még delfinek is kísértek minket... A köves part és a vadregényes helyek remélem meglesznek, mert ha quadozunk, akkor természetesen ezeket is megpróbáljuk felkeresni. Csak bízni tudunk benne hogy nem megyünk nagyon a családunk és ismerõsök agyára, mert állandóan a nyaralás a téma
Ez a számláló hol található? Mi is szívesen beírnánk, hogy még hány nap az utazásig Jó lenne nézegetni és visszaszámolni... Igaz ha ránézek a naptárra és tudom, hogy július 27-én indulunk, akkor az még nagyon messze van...