#2217412014-07-25 19:50:52 Válasz a #221728. hsz-ra
az a baj, hogy szerepel egy szó: főként. vagyis jellemzően onnan választanak, de nem kizárólagosan. ahogy látom, pontosan így történik ez jellemzően.
így sajnos neked ebben a dologban most nincsen igazad, ahogyan a többiek is mondják. :/
tudod, a helyzet az, hogy már a szó, a megnevezés, hogy 'tombola' sem véletlen-pontosan ezt jelzi, hogy ezért a szerintetek mérsékelt árért kockázatot vállaltok. aki egy remek karpathosi helyre került az jól járt, szerencsés, aki pedig egy kevésbé jó bulgáriai helyre az peches. de ezt az ibuszon nem tudod leverni.
és nem védem őket, ne értsél félre: aki ismer az tudja, a leghatározottabban nem vagyok irodakedvelő. de azt, hogy járhatsz így is, ahogy jártál ezt tudnod kellett (volna?) akkor is, amikor belevágtál. hogy megpróbálták felajánlani helyette a korfuit, még az ő pozitív hozzáállásukat mutatja...
én ezt az egész tombola népszerűséget se értem, számomra tök szürreális, hogy másokra hagyjam azt, hogy hová, milyen körülmények közé kerülök. de ha bármilyen okból ezt vállaltátok, akkor sajnos azt is vállalni kell ha ennek a negatív oldalán álltok és kihozni ebből a lehető legtöbbet...
bulgária pedig szép, izgalmas ország, és egyébként nem is csak a homokos tengerpartból áll. csodálatos pihenés lehet még ebből, meglásd.
#2217482014-07-25 20:58:12 Válasz a #221741. hsz-ra
Köszi a hozzászólást. A kockázattal tisztában voltunk, és szándékosan nem zártuk ki Bulgáriát, mert őszintén kíváncsiak vagyunk arra az országra is. (14 éves koromig bulgár és román tengerparti nyaralásaim voltak nagyjából évente felváltva. Ez már kb. 25 éve volt, ezért is érdekel mivé változott az ország.) Igazából a szálloda nem tetszett, illetve az, hogy lúzernek néznek.
Alap esetben én sem vagyok iroda párti, sőt korábban írtam, ez lett volna az első utazásos irodás utunk. 20 éve saját magam szervezem az útjainkat, mások útjait. Van egy kis tapasztalatom, tehát azért tudom, hogy működnek a dolgok. Azért kerültem az irodához, mert a ballagó osztályomtól Ibusz ajándékutalványt kaptam ajándékba, és ezért nyílván ez az út egy kicsit tőlük is lenne. És talán ez a „szürreális” –ahogy te fogalmazol- jelleg miatt volt szimpatikus, és vállalható kaland a mediterrán tombola akció. Az biztos, hogy ezután is saját magam szervezem az útjainkat, nem bízok semmit utazási irodára.
Molly! Gyönyörű helyen jártatok! Én is várom a beszámolót!
Érdekes, amiket írtok az irodáról. Mi a nyíregyházi irodában szoktunk befizetni, és eddig csak jó tapasztalataink voltak. Mindig segítőkészek voltak, és minden kéedésünkre tudtak edsig válaszolni.
Az Anubis és a Kartago is oda szervezte az utakat az Ibuszal együtt és abba a hotelba ahova kerültünk voltak akik az Anubisnal foglaltak szimplán az utazást és nagyon megvoltak lepodve hogy nekünk mennyiből ott ki ( tombola ára )