Sziasztok nevet vátottam: Most már nem Imi névvel, hanem IMI80 nével leszek, de továbbra is létezik a mail címem a doxman@freemail.hu
Ide tudtok küldeni, elõre is köszi
Szia Imi!
Szerintem ha fogtok egy taxit, az a legegyszerûbb, vagy akár robogón is át tudtok menni. A taxi kb 7-8 euro, és Kateriniben a "taxiállomás" közvetlenül a park mellett van.De a busznak még utána nézek. Azt hiszem tavaly 1,40 euro volt a jegy, amit a sofõrtõl vagy automatából tudsz megvenni. Azt hiszem Katerinibe piros jegy kell.
Ne haragudj, arról nem tudok. Azt tudom, hogy szinte minden utcában van 1-2 hely, ahol bérelni lehet. Hallottam róla elég sok rossz dolgot is, hogy sérült volt a kvad mikor megkapták, és mikor visszavitték velük fizettették ki. ÚTlevél, jogosítvány meg pénz kell hozzá. Érdemes megkérdezni több helyen kint, alkudni is lehet általában egy keveset. Meg az idegenvezetõ is tud segíteni vagy a szálláshely tulajdonosa. Persze megéri bérelni, mert nincs jobb érzés, mint pl. Parália és Olympiaki Aktii között végigszáguldani, mellettetek a kék tenger, süt a nap stb... Csak a sapit és a napolajat ne felejtsétek el, mert baromira le lehet így égni, nem érzed mennyire éget a nap, mert hûsít a szél miközben robogtok.
Akkor vigyázni kell, hogy hol bérel az ember, akkor majd kint kell utána nézni. Mi inkább csak a környéken lévõ tengerpartokat szeretnénk megnézni, amik paráliától délre van, pl.: Velikát szeretnénk megnézni és oda lejutni mással nagyon nem lehet lemenni.
kobobe!
Ismerõs vagy tényleg, tavaly is irogattál... akkor én is aktívabb voltam, most sajna nem sok idõm van.
Imi!
Holnap megpróbálom tényleg összeszedni a képeket, a quadozás Panossal a legjobb, szervezett túra, és ha bármi baja lenne a quadnak, akkor sem kell fizetni utána. Meg sem nézték, mikor visszavittük, egész napos buli volt és ha jól emlékszem 20 euro. Nagyon tuti! Mesélek róla többet mailben képekkel együtt, de most megyek szunyálni, Manókám már nagyon pihizni akar, egyfolytában ficánkol, hogy elég már a billentyûbõl... (kisbabánk lesz, elsõ házassági évfordulónkra érkezik )
Nagyon köszönöm elõre is, de ráérsz nem kell kapkodni. Sajnos még a nyaralás odébb van, majd amikor lesz egy kis idõd, akkor is nagyon jó lesz. Nagyon klassz, hogy pont a házasságira jön meg a pici. Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek.
Egy kérdésem lenne még, hogy Panosstól úgy is lehet bérelni quadot, hogy mondjuk 1-2 napra és mondjuk, arra, hogy a környéket bejárjuk?
Olvastam, hogy megbízható, akkor tõle bérelnék. Ha le tudnád majd nekem írni, hogy paralián merre találom, nagyon jó lenne.