Istenem... nyugi.
Bocs, de eszembe sem jutott, hogy ez a te tervezgetéshez összegyűjtött albumod lenne, egy szóval sem említetted... Honnét tudhattuk volna - azért ez eléggé atipikus dolog. Csak azt láttam, hogy valaki csinált egy Lefkadás albumot a képeinkből...
Egyébként pedig: ha azért mentem le a képeidet, hogy összeállítsak egy albumot, amiről azt állítom, hogy az enyém, én csináltam a képeket, akkor szerinted ide linkelem be őket, ahol Te is és más eredeti kép tulajdonos láthatja?
Másrészről pedig annyira lökött vagyok, hogy a sajátnak vallott képről kérdezem, hogy hol készült? Ennyire hülye vagyok, hogy nem tudom, hol fotóztam?
Nagyon rosszul esik, ha bennem semmi rossz szándék nincs, viszont más pedig kérdezés nélkül ezzel indít! Mert Te kapásból rosszat feltételeztél rólam!
Mondjuk megkérdezed, hogy mi célom a képekkel, mert nem szép dolog más tollával ékeskedni!
Ez abban az esetben remekül működött volna, ha halvány sejtésem lehetett volna arról, hogy a tiéd az album. De nem neveztél meg forrást, az album tulajdonosának a neve nem egyezik a hellaszos neveddel, így ne lepődj meg, hogy mindenki azt gondolta, hogy egy harmadik személyé az album.
Ha mondjuk így kezdted volna, hogy "gyűjtöttem pár képet a netről, és néhányról nem tudom, hogy hol készült", akkor minden rögtön világos lett volna, és elkerültük volna a félreértéseket. De szerintem tedd magad túl rajta, ez azért nem egy nagy ügy.
Nem "vádoltál", csak épp mindketten céloztatok rá, hogy "elég érdekes", hogy lementettem képeket Tőletek és mindeközben pedig eltűntek képek az albumodból. Ezt Te is tudod, hogy miért írtad! icon_sad.gif
Én tényleg tudom, hogy miért írtam azt, amit, csak az a gond, hogy te nem érted...De ez az egész nem ér annyit, hogy vitatkozzunk rajta! NEM IS JUTOTT ESZEMBE TÉGED "KÉPELTÜNTETÉSSEL" VÁDOLNI! Remélem, most elég egyértelmű voltam és nem mész át a válaszomtól rögtön "sündisznóba".
Nem érted a lényeget... éppen hogy nem rólad feltételeztem rosszat, hanem egy harmadik személyről, aki nem te vagy. Most, hogy már tudjuk, hogy te gyűjtötted össze a képeket tervezgetéshez, nincs semmi baj. Részemről minden megjegyzés visszavonva.
Most már értem, hogy miért írtatok úgy, ahogy írtatok.
De úgyanúgy Ti sem fogalmaztatok világosan, hogy rám céloztok, valaki idegenre..... és én egyértelműen magamra vettem a célzást.
De túl van tárgyalva. Ne szólj szám, nem fáj fejem innentől.
Én végig olvastam a fórumot, úgyhogy az infó, amit tudok innen: Dessimi bay, Laka, Geni és a környékükön lévő elhagyottabb öblök alkalmasak sznorizásra.
Azokat kérdezném elsősorban, akik használtak már GPS-t Lefkadán, hogy mennyire jó a s sziget "lefedettsége"? Például ha én Nidriből el szeretnék menni Agiofili-re fürdeni akkor a GPS el tud navigálni?
Szia MaciG! Azt hiszem talán pont nyár végén tettem fel ide egy hozzászólást erről. A GPS-ek többsége azt mutatja, hogy ismeri Lefkadát, de a tapasztalat sajnos nem ezt mutatja, hanem azt, hogy a fél órás utat másfél óra alatt teszik meg vele, gyakran körbe-körbe mennek, vagy sírva telefonálnak egy eldugott földútról, hogy elvesztek és induljak megkeresni őket stb, szóval azért térkép legyen nálatok...szerintem táblák alapján általában simán el lehet jutni a legtöbb helyre.