Nem akartam, hogy "feszegetésnek" érezd, szóval bocs, ha olyan volt! Úgyhogy le is szállok a témáról, de még annyit hadd jegyezzek meg, hogy sztem ez egyáltalán nem szörnyűséges (mielőtt még valaki azt gondolná ), csupán arról van szó, hogy nyilván kevesebbet aludtatok meg ücsörögtetek, mint mi.
Szó nincs arról, hogy nem hittük el. Csak rákérdeztem, mert szokatlan, nade ha megvan a megfelelő elszántság, akkor simán kivitelezhető - amint a mellékelt ábra is mutatja.
Szia Haspók!
Bocsi, ha agresszívabban válaszoltam, de ma hajnalban érkeztünk haza a nagy utazásunkról és kicsit ingerültebb voltam.
Tényleg nem sokat pihentünk napközben, de sajna nagyon sok kilométert megtettünk úgy, hogy nem ott kerestünk szállást, mint Ti
Whitefrost
Nem érdemes tényleg nagyon taglalni,hogy ennyit,vagy annyit mentél.Valóban, én soknam érzem 1 hét alatt a 2000-et.Naponta legyűrni dél-krétai viszonyok, na és melegben napi majdnem 300km-et az nem semmi és közben még nézelődni, esetleg pancsolni is egyet.Ügyesek vagytok.Ha bírtad, úgy kell neked... ...és miért ne hinnék.De ez már meló kategóriába tartozik,a derekad meg jólbírja a kritikát...
Ezt már magamról tudom.Néha én is szálltam este úgy ki a kocsiból mint aki magaalá pakolt... Persze 1vagy 2év korkülömbség biztosan van köztünk és az is számít.Zsebkutynak igaza van, ez semmi esetre sem lehet vitatéma és Haspók is így gondolja az tutti... Megyünk és menjünk is amíg tudunk,amíg kéznél van a lábunk...
Kezdem magam kicsit úgy érezni, mint egy grófnőparóda egyik főszereplője, amiben a résztvevők versenyt udvariaskodnak egymással.
Szerintem a km-ek száma nem ad különösebb okot túl nagy sértődésekre, bosszúságokra, haragtartásra meg effélékre, úgyhogy miután nyugtáztuk, hogy mindenki annyi km-t megy, amennyit akar , beteszek inkább egy képet Mochlosról, amit szintén nagyon sajnálok, hogy nem jutott rá idő:
Innen van, és itt nagyban is lehet látni (úgy sokkal jobb):
Már megint ott tartok, hogy a jövőre pótolni kívánt krétai látnivalók lassan megtöltenek min. egy hetet. Pedig eltökélt szándékom, hogy Kréta + Santorini együtt max. egy hét lehet...
és Haspók is így gondolja az tutti... Megyünk és menjünk is amíg tudunk,amíg kéznél van a lábunk...
Üdv: Atosz
Naná, hogy így gondolja!
(Dögfáradt vagyok, úgyhogy most éppen kicsattanóan jókedvem van... nem tom, mi az összefüggés, de annyira le vagyok amortizálva, hogy ömlik belőlem a hülyeség... )
Sziasztok,megjöttünk
Azt hittem,vki befűt itt is,mire ideérünk
Krétán nem volt gond a fűtéssel
Röviden:
Az utazás rendben volt!(Aeolus:busz,komp,repülő)
kocsibérlés rendben!(Papas)
szállás csúcs!(Kreta Sky)
törölközö hegyek!
utak tökéletesek!(Majré)
kaják isteniek(Kivéve kalamári)
idegenvezető elment(Lilla)
Helyek:Ierapetra,MakriYalos,Kalamafka,Xerocampos,Itanos,
Vai,Sithia,Matala,Iraklion,Knossos,Ag.Nikolaos-Spinalonga,
és közte,ami csak belefért 1100km/8nap
Próbáltam feltenni nektek az utolsó naplementénket,de nem boldogulok
a dologgal.Megkérem Joxot segítsen majd!
Remélem,mindenki érzi azt a kis meleget,amit hoztam -a többit
elhasználtuk Krétán
Üdv. újra itthon! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok és klasszul éreztétek Magatokat. Azért majd ha kipihentétek Magatokat, remélem írsz részletesebb beszámolót is, valamint küldesz majd képeket a "Fotóalbum"-ba is. Én nagyon kíváncsi vagyok rájuk!
Üdv újra itthon, ahogy nézem, nem unatkoztatok, mentetek Ti is mindenfelé! Kíváncsi vagyok, hogy melyik hogy tetszett! Ki vagyunk éhezve az élményeidre itt a topikban, úgyhogy mesélj, mesélj minél többet!
Szia Macsosz drága!Örülök,hogy szuper volt minden,mikor azt olvastam,hogy az idegenvezető,Lilla elment...hááát,egész másra gondoltam bocs...persze,nagyon várom/majd,ha ráérsz/a szép képeket én is.Pusz!
Szia Macsosz!
Örülök egyrészről, hogy itthon vagy, mert hoztál egy kis meleget nekünk, de másrészről átérzem, hogy mit érzel.
Sajna vége, de lehet már most tervezni jövőre.
Whitefrost