Hihetetlen, de igaz, tényleg már két éve... Na de látom, most sem Nei Pori az uticél! És bizony, igaz, hamarosan kezdődik az ínséges, Túró Rudiban szegény korszaka az évnek.
Hihetetlen, de igaz, tényleg már két éve... Na de látom, most sem Nei Pori az uticél! És bizony, igaz, hamarosan kezdődik az ínséges, Túró Rudiban szegény korszaka az évnek.
Igen, most más célt választottam, mert szeretnék minél több várost és üdülőhelyet megismerni. Természetesen Nei Porit nem felejtem el és mindig örömmel gondolok vissza az ott töltött napokra
Olvasgatom, hogy ki merre megy és nem látom senkinél, hogy menne az Edessa vízeséshez pedig megéri szerintem kis kitérő de szép, a családomnak nagyon tetszett.
Mindenkinek ajánlom a Theo avernát, nagyon kevesek és szerintem nagyon finom az étel is.Ha valami egyénit szeretne kérni az ember akkor azt is elkészítik.
Mi akartunk főzni halat, de amikor a halashoz elmentünk egy kissé meglepődtünk, mert a hal ára egy vagyon volt ezt nem ajánlom.
Szia Leni!
Az Edessa vízeséshez egyénileg vagy fakultatív program keretében voltatok? Érdekelne hol is van ,hogy lehet eljutni kocsival még amit tudsz infót köszi pithon
Szia Leni!
Az Edessa vízeséshez egyénileg vagy fakultatív program keretében voltatok? Érdekelne hol is van ,hogy lehet eljutni kocsival még amit tudsz infót köszi pithon
Engem is érdekelne hogy hol is van pontosan.
GPS koordináták, fotók, élménybeszámoló, stb.