Nem gáz! A balatoni nyaralás ugyan olyan összegű mint egy elő v. utószezon. De ez mégis a szép TENGER-ről szól. Csak is az tudhatja aki már fürdött benne. Morajlásának lágy hangja,elragadó színe, forró homok izzítja a bőrünket...
Az Alkudj es nyaralj akcioval kapcsolatban: szerintem az is lehet ok arra, hogy nem jelentkeznek sokan, mert a foszezoni araik nem tul kedvezoek. Ugy emlekszem, hogy tavaly 65 e Ft-ert lehetett foszezonban is egy ilyen Alkudj es nyaralj utat foglalni, akkor nagyon sajnaltam, hogy mar nem tudtunk elmenni, mert az nagyon jo ar volt, de most meg 85 e Ft-ert adjak... nekunk pl. ez mar nem eri meg egyaltalan, ezert mondtam le errol az akciorol. Ennyibol meg tudom en is szervezni magunknak, oda es olyan szallassal, amilyennel akarom.
Macsosz,
mar irtam egy masik topikban, de talan nem vetted eszre, hogy a tavalyi ev kulon utjai utan iden is ugyanoda megyunk (Lefkada). Csak most Ti mentek elobb, ugyhogy varom majd a kepeket es az infokat nagyon.
Szerintem a sima repulos utak visszaesesenek egyre inkabb az is az oka, hogy ezeket az utakat ugyanolyan, vagy alacsonyabb arban manapsag mar nagyon konnyu egyenileg megszervezni, igy egyre tobben valasztjak ezt a format.
Bocs,tényleg nem vettem észre
Örülök,h.Ti is Lefkadára mentek! Sőt!örülök,h.egyáltalán még tudunk menni vhova
Kép lesz dögivel
Tavaly Rodoszról 1500 képet hoztunk,de még nem tudtam elküldeni az albumot Nagyon sokat dolgozok,így nincs időm a feltöltésre.
Symi-ről azért tettem fel pár fotót.
Jaj ez itt OFF-bocs már itt sem vagyok
Amint már korábban említettem, mi is tavaly az alkudj és nyaralj akcióval utaztunk és elégedett voltam.
De ez a mostani az árak miatt nem igazán jön be, sokkal drágább mint tavaly. Utószezonban pl. 10.000 Ft-al több,mint tavaly, ami szerintem nem kevés pénz.
Ha már meghirdetnek egy ilyen zsákbamacska akciót, akkor annak legyen kedvező az ára.
Bár nem tudom, hogy ez a téma ebbe a topicba tartozik-e, de szerintem, azért sem mernek foglalni az emberek, mert félnek a most kialakult görög gazdasági-politikai helyzettől is. És nem tudni, hogy mit hoz a jövő.
Mi szeptemberben megyünk remélem addigra találnak megoldást :S
sajnálom szegény görögöket nincsenek könnyű helyzetbe, de sajnos mi sem, csak lesz jobb is
Hát igen eléggé érdekes az utak terén ez a kettősség.. Luxus és az olcsó utak.. Érdekes, hogy aki a luxus utat választja vajon honnan van neki erre.. Biztosan nagyon nagyon megdolgozott érte.. Én inkább ugy vagyok vele legyen kevesebb pénzem, de nyugodtan fekszem le:) És kelek fel:)
Viszont kérdem én hol az a réteg aki a közép árkategóriás utakat választják? Mert ők valahogyan eltüntek..
Én is úgy vagyok vele, hogy teljesen magam szervezem, nézem az utakat, hiszen sokkal jobban kijövök árban..
A last utakkal meg az a gond, hogy lehet olcsobb lesz bár tavaly, nem igazan voltak sokkal kedvezőbb utak.. No meg a szabadságot indulás előtt pár nappal nem igazan tudod már elintézni..
Tényleg elég drága az Ibusznak az Alkudj és nyaralj akciója, mi hárman mennénk, júliusban repülővel, ha még hozzá számolom a 10%-os felárat, akkor nem sokkal többért már félpanziós utakat is lehet találni és az nem zsákbamacska.
Viszont kérdem én hol az a réteg aki a közép árkategóriás utakat választják? Mert ők valahogyan eltüntek..
Ők voltak az ún. középosztály, akik kis országunkban szintén eltűntek az elmúlt években...
Így az utazási irodáknak maradnak a gazdagok, akik bármit meg tudnak fizetni vagy a kis pénzű, ám utazni szerető emberkék, akik egész évben erre a nyaralásra spórolnak és adott keretek között minél jobb ajánlatot keresnek.
Ui.: Vannak még a Görögország-függők is. Ez nem újkeletű betegség, de vigyázzatok, a rendszeres fórumlátogatók között gyorsabban kialakulhat. Fő jellemzője, hogy nem lehet szabadulni tőle. Legfeltűnőbb tünete: görögországi utazás szervezése az év bármely szakában, ez minden évben a hazaérkezés után egyre korábban jelenkezik.
Ja, és ha az esti filmben éppen Stavros hangzik el a háttérben, akkor először nem egy szereplővel azonosítod be, hanem valami egészen más jut róla eszedbe.
D.