szerintem is KORFU a legmesésebb hely,én 2xer voltam ott de sírva jöttem haza,nem találtam itthon a helyem vissza akartam menni úgy éreztem mintha elhagytak volna,elvettek egy darabot a szívemből.kár h nem oda születtem.
minden egyes része más mintha minig máshol járnál gyönyörű és leírhatatlan szerencsések az ottani Görögök.
Én most mennék először barátnőmmel. Kérdésem szeptemberben ( első-második hét ), jó-e még az idő??
Illetve, gyönyörű tengerpartot keresünk, ezt gondolom nem kell magyarázni, szóval át kell menni másik szigetre ( Lefkada ), vagy Korfu-n is lehet még csodálatos helyet találni, s ha igen, hol?
Szia Joey84! Nézegess egy pár fotóalbumot erről is arról is úgy könnyebb lesz döntened. Mindkét hely csodás, de neked kell tudnod mik az igényeid. A szeptemberi időjárás pont jó. Üdv. :Melus
#1448022010-07-19 13:46:31 Válasz a #144800. hsz-ra
Köszi
Persze ha vannak élményeitek megoszthatjátok velem, szeretném minden szépségét átélni a szigetnek, s hogy ez hogy lehetséges.
Homokos tengerpart érdekel.
Homokos tengerpartot Korfun találtok, de nem mindenhol. Pl. Kavos, Sidari. Ha béreltek valami járművet bejárhatjátok az egész szigetet. Mi a déli rész minden strandját megnéztük robogóval, mentünk a főúton és jobbra is letértünk majd vissza aztán balra is ... Szebbnél szebb homokos partokon jártunk, de voltak kövesek is ahol csak a szélén voltak kövek utána homok. Nekünk legjobban azok jöttek be ahol csak pár ember volt rajtunk kívül. Ha konkrét kérdésed van ha tudok válaszolok. Melus
#1448172010-07-19 15:17:02 Válasz a #144816. hsz-ra
köszi
Élek vele. Mi is pont erre gondoltunk, h. motort bérlünk, kb. ezt egy hétre 130 eur-ba számoltuk. Akkor homokos partot fogunk találni, de a partok színvonala megfelelő, egy feledhetetlen élmény ( Pozitív ) átélésére, vagy menjünk át ahhoz más szigetre, pl: Lefkada.
S még az lenne a kérdésem, hátha tudsz segíteni: Azt írták éjszaka az utcafront felől zajos a környék, ez mit jelent, ill. Szeptemberberre is áll-e?
#1448202010-07-19 15:22:46 Válasz a #144818. hsz-ra
Nem írok hotelnevet, mert úgy vettem észre, itt nem nézik jó szemmel, tehát annyit írtak a hotelről ahol szállást akarunk foglalni, h, az Olaszok, V. Angolok, már nem tudom, miatt zajos a környék, Ez így van?
Nem hotelre gondoltam, hanem helyiségre. Hol foglalnátok szállást? Mi Agios Petrosban voltunk ez Kavos külvárosa itt nem volt zaj, aki meg bulira vágyik az besétál Kavosba, nem távolság. Az angolokkal nem csak az a gond hogy ordítanak, hanem brahiból lopnak is. Semmiképpen nem mennék olyan szállásra ahol ők is laknak. Nálunk a görög házibácsi vigyázott a rendre, csendre.
Az utazási irodánk honlapján olvastam, hogy indítanak hajókirándulást (kalózhajózást). Egész napos program. Esetleg volt már valaki ilyenen? Megéri befizetni?
Joey84:
Ahol nagyobb élet van ott nagyobb a zaj is.. Én Sidariban voltam a "belvárostól" kb 5 perc sétára.. De esténként lehetett hallani a zajokat.. Nem az angol turistákat akikből volt bőven.. Hanem mert mindenhol buli volt sok sok zenével:) Ezt lehetett hallani..
Törölközőt szerintem mindenhol adnak.. Én a 3 ágyas szobában kaptam 3 darabot:D Persze nem baj ha viszel magaddal Te is, hiszen a strandoláshoz kell:)
kiváncsifáncsi:
Tudomásom szerint a Perrosban adnak törölközőt.. Ismerőseim laktak ott idén.. Ők azt mondták adnak:)