Igyekszem, igyekszem a képek feltöltésével,de nagyon kemény diónak tűnik nekem sajnos. Ma szeretném megnézni a képeket tüzetesebben, ha lesz rá időm és aztán válogatni belőle az albumba. Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy jövőre nem Kréta lesz Valami anyagilag kevésbé megterhelőt kell beiktatni. Chalkidikit tervezzük saját autóval egyéni szervezéssel,de Kréta biztosan szerepel még a céljaink között,mégpedig a nyugati a része.
Szia Zotya!Örülök,hogy épségben megúsztátok a nyaralást!!!Nekem is nagggyyyon tetszene jövőre Nyugat-Kréta,de a párocskám most még máshova szeretne menni,majd meglátjuk mi lesz,annyi minden közbejöhet,az is lehet,hogy ,,csak"buszozásra lesz pénz,akkor pedig Sarti! vagy Lefkas...vagy valami más...
Szia WhiteFrost
A képpekkel nincs gond
Csak a két memokártya sorszámai egyeznek és Jox így nem tudja felrakni a képek másik felét
Át kell nevezni a képeket egyesével v.vmi hasonló
Még nem tudom,hogy kell,de rájövök
Ha tudsz megoldást a tömeges "átnevezésre",köszönettel veszem
Üdv,Macsosz
Mostanra sikerült rendbeszedni a képeket egyéb elfoglaltságaim miatt(cicámat műtötték).
Holnap talán lesz annyi idő,h.feltöltsem a Hellaszra Üdv,Macsosz
megnéztem a második variáns fotóalbumot, tök jó! Az az "egyetlen igazi" naplemente nagyon szép! És nagyon-nagyon tetszik még az a magányos tamariszkuszos kép is!
Az a part, amit olyan sokat fényképeztél, az merrefelé van?
Sajnos a második "variánsban"ha lehet,még nagyobb a kavar
Az időrend teljesen szétcsúzott,hiába az "átnevezés"
De a képeket én így is szeretem nézegetni
Macsosz
Meglátjuk még, hogy mi lesz jövőre, viszont addig is megvettem A sziget c. könyvet! Mondjuk olvasni még nem kezdtem el, ami elég nagy szó tőlem, de muszáj némi önuralmat gyakorolni, mert rengeteg más dolgom van.