Csutek!
Valóban off, de nem ezért kell vezekelned, hanem azért, mert "kötekedsz"! A fórum mindenkiért van, nem csak a tengerpartot imádókért és nem csak a folyamatosan utazókért, új felfedezéseket keresőkért! Mindenkiért! Kinek a pap kinek a papné!
#1286302010-03-12 08:42:22 Válasz a #128598. hsz-ra
Szia Skiccpausz!
Saját tapasztalatom alapján szólom le: csúnya víz, tömeg - mellesleg a gyerekem kisiskolás, így csak a nyári szünetben tudunk menni - , görög feeling semmi. És én úgy vagyok vele, hogy, ha már utazom 1000 km-t, akkor ne olyan legyen a tenger, mint a Balaton. És ezt Paralián nem találod meg, máshol - mondjuk a Chalkidiki félsziget, Korfu, Thassos, ahol már személyesen is voltam - pedig igen.
Ráadásul nem bulizni megyek Görögországba, annál is inkább, mert már nem a 20-as éveimet taposom, hanem kikapcsolódni, amit ott szintén nehezebb.
Egy tény, és azt írtam is, onnan sok "fontos" helyre lehet kirándulgatni.
És ez az egyetlen előnye az én szememben. Ettől még a szórakozni akaró fiatalság, vagy az olcsón vásárolni akaró utazóközönség, főleg akinek nincs összehasonlítási alapja megtalálja ott a számítását.
#1286402010-03-12 09:05:00 Válasz a #128630. hsz-ra
Olympic Beach a neked való elő és utószezonban kevesen vannak a suliba elég egy igazolás gondolom az ofővel jó a kapcsolatod.
Mi Dias Z.-vel mentünk nagyon Király volt Areti apartman házban voltunk 4-en (kettő szoba és külön konyha) +TV. Az bal erkélyről láttuk is a tengert (33.old).A tulaj a földszinten lakik és nagyon aranyos. Na itt is volt storynk.
#1286732010-03-12 12:41:02 Válasz a #128640. hsz-ra
Bocs, de kérdésre válaszolva még egy off:
Vacosz!
Nem jó a kapcsolatom az of-vel. Ráadásul úgy gondolom, hogy elég kell legyen 2 és fél hónap szünet a nyaralásra.
Ja, és igyekszem olyan helyre menni, ahol szezonban sem lógnak a szám-
ba a parton. Megsúgom: léteznek ilyen helyek ( Ja, hogy nem biztos, hogy az Olymposi Riviérán? Az elképzelhető). És szerencsére némelyekre mennek már utazási irodák.
Na ez a fórum tényleg erre is van, hogy halljunk az ilyen irodákról. Viszont amit konkrétan az egyikről írtam, az szerintem ide való, mert a hozzáállás is hozzátartozik egy irodáról kialakított véleményhez.
Mindezek ellenére bárkinek tudom az Apollon Travel ajánlani, hozzáállás ide vagy oda. Aki meg busszal utazik, annak különösen, mert profi sofőrjeik vannak.
Ja, sok irodával csak úgy mehetsz egyénileg(kocsival) ha "csomagárat fizetsz", magyarul olyan szolgáltatást is kifizettetnének amit igénybe se veszel(busz). Ez aztán a lehúzás... Persze hülye aki kifizeti
#1287702010-03-13 07:52:39 Válasz a #128747. hsz-ra
Imi! Kár,hogy így jártatok. pl. Sartin, Dias Zeusos ZOLIT (ő az iroda képviselője) sajnálom,hogy nem ismerted meg. Csak jót mondhatok róla!Érkezés és hazaindulás között 100%-osan gondoskodott a csoportról.
Kitünő volt.
Dias Zeus utazási irodánál soha nem találkoztam negatív idegenvezetővel.