Vicosz
2008 augusztusban asprovaltán nyaraltunk. sajnos egy csavargás alkalmával sitónia bejáratánál frontálisan ütköztünk.
Tehát adott volt egy totálkáros autó és úgye nem beszéltünk görögül.
Tréler elvitte a kocsit asprovaltára potom 300€.
A dias-al voltunk.Másnap telefon stavrosra a fedrában segítség az úgy immel ámmal de semmi konkrétum.
Asprovaltán ai irodában volt egy szlovák kislány kihelyezve na az segített a legtöbbet hálás is vagyok neki.
Az asprovaltai diasos idegenvezetőt akit beának hívtak csak az étteremben láttam egyszer semmi több.
Ezekután szerinted milyen érzéssel fordulsz ilyen irodához.Pedig éveken kereszutül velük utaztunk.
Mivel 2 hét volt a nyaralás és a 2 hét nei pori volt így az átjutásunkat is a szlovák kislány szervezte meg paraliáig onnan taxi.
Sartin a Zolit ismerem ő korrekt volt mivel 2009 ben ott voltunk 1 hetet.
Dias Zeusz lecserélte a Stavrosos Beját , mert jogosan panaszkodtak rá az irodában. Nem értette meg,hogy mi a feladata. De van itt utazási iroda idegenvezető. Megkérdezem: Imi amit leírt ezt ,hogyan oldottátok volna meg?
#1288552010-03-14 15:33:17 Válasz a #128853. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Nem kell érte fizetni. Én a Personaltól és az Aeolustól így kértem katalógust és 1 héten belül meg is érkezett. A Personal kettőt is küldött, gondolom valami keveredés történt és jobb kétszer, mint egyszer sem
Viszont a Dias nem küldött és nem is reagált a levelemre.
#1288992010-03-15 12:46:37 Válasz a #128856. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Megrendelted a katalógusokat?
A Neckermann kérés nélkül is küldött, pedig csak egyszer utaztunk velük.
Az utazási kiállításon beszereztem tőlük a Börze katalógusukat is, abban szerintem kedvezőbb árban vannak az útjaik.
#1289042010-03-15 15:47:34 Válasz a #128898. hsz-ra
Szia Asteri!
Igen, Rodosz szigetét választottuk, már nagyon várom. Idén a Neckermann kinált számunkra elfogadható árat. Bár az utazási kiállítás alatt még a biztosítást is elengedték, de erről mi lemaradtunk...
#1289162010-03-15 18:40:25 Válasz a #128904. hsz-ra
Szia Dian
Jó választás volt
Nekünk tavaly a gép dobta,de nem bántuk meg
Csodálatos nyaralás volt
A szigeten minden van:folyó,hegyek,vízesések gyönyörű erdők és persze a TENGERPART-mindenféle