Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3856
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58309 Üzenet linkje2008-04-26 22:26:09  Válasz a #57436. hsz-ra

Szia! Új vagyok itt, de engedd meg, hogy szívbõl minden jót, jó egészséget kívánjak Nektek! Tudd meg, hogy milyen jó lesz, ha a kezedbe adják a Pici Babád!!!! Élvezd annyira, mint én és nem fog annyira hiányozni sem Paralia, sem más! Kívánok sok-sok erõt és még több egészséget!!!Sok szeretettel: bryam
# 3857
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58321 Üzenet linkje2008-04-27 00:42:19 

Bryam icon_exclaim.gif !Én csak annyit szeretnék veled megosztani, hogy én amikor 5 évvel ezelõtt mentem Sartira, akkor nagyon rossz helyeken álltunk meg a két betûs kitérõkre icon_confused.gif !Volt ahol fizetni is kellett, pedig egy bokor is jobb lett volna! icon_eek.gif
Viszont amikor tavaly mentem Paraliára,akkor nagyon kultúrált helyeken álltunk meg, és emlékeim szerint sehol nem kellett fizetni!De sajnos ez biztos utazási irodától is függ!Melyikkel mentek? icon_question.gif

# 3858
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58328 Üzenet linkje2008-04-27 08:22:45 

Kedves Bryam!
Parália jó választás, ha szórakozára kirándulásra vágytok!Parália a legtöbb kirándulás kiinduló pontja.Rengeteg magyar van ott, úgyhogy nem kell meglepõdni azon hogy általában magyarul szólnak hozzátok az üzletekben:)
Sajna az út közbeni megállók....hát nem a legjobbak!Ha benzinkúton áll meg a busz akkor jó!De úgy emlékszem több helyen fizetõs!Visszatérve a kirándulásokhoz érdemes megnézni az ottani utazási irodákat, mert nagyon sokat lehet spórolni.5-10 euróval olcsóbb egy-egy kirándulás ha ottani utazási iroda által mentek!
Hogy hová érdemes menni?
A Meteorákhoz mindenképp, Skiathosi hajókirándulás is gyönyörû (minket odafele delfinek kísértek:))
Aztán szerintem a kisfiad biztos élvezné a kalózhajó kirándulást is.Athénba mi nem voltunk de biztos az is felejthetetlen élmény!Hát igen....egy hét az kevés mindenre.Ha hatan mentek érdemes autót bérelni, azzal sok idõt spórolhattok.
Ami még nincs messze, és élménydús program: Paráliától kb.: 15 km a makrigialosi iszapdagonyázó, és a sólepárló.
Tetõtõl talpig be kell kenni magatokat iszappal, várni míg megszárad.Majd átsétálni a tengerhez lemosni....állítólag gyógyhatású, és jót tesz a bõrnek.Röviden ennyi, de ha kérdésed van kérdezz nyugodtan:)

# 3859
Greecey
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58338 Üzenet linkje2008-04-27 12:49:26  Válasz a #58309. hsz-ra Előzmény #58309

Halihó!
Szegény görögöknél nem túl meleg a Húsvét! Kemény 11 fok van! Most jobb itthon! icon_smile.gif
Én mindneképpen bérelnék kocsit! Nem durvák az árak sem és ti osztjátok be a saját idõtöket! Thesszalonikibe mindenképpen csavarogjatok egyet és ha már ott vagytok ne hagyjátok ki Waterlandet sem! Nem nagy durranás de a fiad bitztosan élvezné! Csúszdapark egzotikus növény és állatvilággal! egyszer látni kell! engem nem ragadott nagyon magával,de hozzá kell tennem hogy én utószezonban nyomultam tavaly! De azért klassz volt!
Quadozni mindenképpen menjetek el! Mi Olimpyc beachrõl szereztük a járgányokat! Teletankolva egész napra-valami 10euro környéki összegért és mikor visszavittük mondtuk hogy nem tankoltuk vissza tele õket-mondták hogy nem baj! icon_smile.gif
Nagy élmény volt a tengerparton a homokban quaddal nyomulni-komolyan:)
Katerinibe is mindenképp menjetek el szerintem! De a többiek már elég sok dolgot leírtak elõttem! Parálián és környékén csak az nem élvezi a nyaralást aki nem akarja! Mindenki talál magának megfelelõ progit! Ne aggódjatok! Remek 1 hetetek lesz! De ha kevésnek gondoljátok gyertek 10 napos útra!

# 3860
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58339 Üzenet linkje2008-04-27 12:59:32 

Szia Greecey!

Az egész napos bérlésre mit értesz pontosan. Mi kell, hogy kvadot bérelj? Gondolok itt letétre vagy ilyesmi.

Köszi

# 3861
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58340 Üzenet linkje2008-04-27 13:29:30 

Sziasztok !

Kateriniben lévõ piacon miket lehet venni, és mikor van? Szeretném megnézni az idén azt is.
Hello ati

# 3862
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58341 Üzenet linkje2008-04-27 13:34:16 

Szia Attila!

Köszönöm a képeket. Sajnos nncs a környékrõl térképem, csak paralia-ról és Athén belsõ részérõl. Ha ezek kellenek szívesen átküldõm, aztán majd kicsemegézed ami kell. Majd írj, hogy ezek kellenek-e?

Üdv.: Imi

# 3863
Judiiit_89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58344 Üzenet linkje2008-04-27 14:52:30 

"Paralián és környékén csak az nem élvezi a nyaralást aki nem akarja!"

Fúú Greecey ezzel mekkora igazságot mondtál ki, mert ez pontosan így van...icon_smile.gif

# 3864
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58349 Üzenet linkje2008-04-27 16:00:29  Válasz a #58340. hsz-ra Előzmény #58340

Sziasztok !

Kateriniben szerdán és szombaton van piacnap. Tavaly mi szerdán voltunk..hát az nem volt túl nagy...de sikerült egy-két ruhát vásárolnunk. Na meg pisztáciát, az nagyon finom volt. A "szerelmesek parkja "miatt, ami a piac mellett van szerintem érdemesebb bemenni ,nagyon szép hely.

# 3865
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58350 Üzenet linkje2008-04-27 16:33:36  Válasz a #58341. hsz-ra Előzmény #58341

Hello

Sajna nem kellenek a térképek, Athénba nem megyek, paráliát ismerem, inkább a környék. Tetszettek a tekis képek ?

üdv ati

# 3866
Greecey
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58358 Üzenet linkje2008-04-27 17:21:30  Válasz a #58339. hsz-ra Előzmény #58339

Azt hiszem 10 re mentünk értük és este 6 ra kellett visszavinni õket! Ahány quad annyi jogosítványt kell bemutatni-viszont azt nem kellett otthagyni ugyebár mert akkor hogy vezetsz! viszont személyit kellett azt hiszem nem útlevelet! vagy nem ! Ajjjjajj nem kicsit fogtál meg! Mindegy a lényeg hogy szerintem személyidet otthagyod és persze visszakapod ha visszavitted a quadot!
Ennnyi! De azért nézd körbe mielõtt elhozod ! Hallottam már hogy régi sérüléseket szeretnek ráverni kis butus túristákra akik a békesség kedvéért és nyelvismeret hiányában ki is fizetik! de mondom velünk nagyon jó fejek voltak! A Pieria Travel utazási irodából a fõnök mondta hogy ide menjünk quadot bérelni! Nagyon segítõkészek voltak velünk!
Ha Katerinibe mentek akkor tényleg kötelezõ progi a park és a piac! És kötelezõ vaníliás kalácsot enni-ami le van öntve marcipánnal és pisztácia van a tetején! icon_lol.gif Az valami mennnyei cucc!

# 3867
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58363 Üzenet linkje2008-04-27 18:34:53 

Mi tavaly sokszor béreltünk quadot! 35€ volt 24 órára..de jó fej volt a csávó mert jogsink az nem volt..De kértük az egyik rokont aki nõ hogy faxolja át az õvét és elfogadták!Az útlevelet kellet otthagyni.Mi kimentünk az elhagyott részre..bár elöszõr egy görög nudista strandon kötöttünk ki ahol sok mesztelen pasi élvezkedett egymáson:D..gyorasn tovább is mentünk..ott szinte senki nem volt csak 1-2 ember.
# 3868
Ildikó90
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58364 Üzenet linkje2008-04-27 18:36:24 

*meztelen,*gyorsan
Ja és azt is kifelejtettem h az akkori párom mutatkozott be a nõ jogositványával..mindig cukkoltak minket:D

# 3869
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58381 Üzenet linkje2008-04-27 21:13:02  Válasz a #58321. hsz-ra Előzmény #58321

Szia! nNagyon köszönöm a válaszodat és a Grand Tours utazási irodával megyünk! Még odébb van, de ha lesz kérdésem fogok jelentkezni, ami pedig lesz, minél közelebb jön a mi idõnk! icon_razz.gif bryam
# 3870
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58384 Üzenet linkje2008-04-27 21:21:42  Válasz a #58328. hsz-ra Előzmény #58328

Szia! Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget! Az a hajókirándulás nincsen benne az utazási iroda fakultatív programjai között. Esetleg arra hol lehet jelentkezni? Bár tartok tõle, hogy nem fér bele az 1 hétbe minden. Viszont Athént és a Meteorákat semmi pénzést nem hagyjuk ki. Ha valami kimarad, reményeim szerint jövõre fogjuk pótolni! Az iszapozáshoz mivel lehet eljutni? Nem igazán dob fel a bicajozás ötlete! Majd még bõven fogok kérdezni, mert 4-5 estémbe került, hogy végig olvassam a fórumot, ami fontos az átteszem wordbe, hogy meglegyen, mire megyünk! Hû, mi is nagyon várjuk! Köszi: bryam icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 257 258 259 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu